ΕΛΜΕ Ημαθίας: Απεργούμε και διαδηλώνουμε, Κυριακή 8 Μάη

συλλαλητήριο 10-9-2013

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ  8 ΜΑΪΟΥ 2016

10.30 π.μ.

ΠΛΑΤΕIΑ ΔΗΜΑΡΧΕIΟΥ

Η Εργατική Πρωτομαγιά, οι αξίες, το νόημα και ο συμβολισμός τηςως ημέρα μνήμης και τιμής στους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξηςπαραμένουν ζωντανές και επίκαιρες.

Είναι μια μέρα μνήμης και ευθύνης για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για την αντιμετώπιση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και της ικανοποίησης των αναγκών της εργατικής και λαϊκής οικογένειας.

Την Κυριακή 8 Μάη, απεργούμε και διαδηλώνουμε σε κάθε πόλη όχι μονάχα για να τιμήσουμε την εργατική πρωτομαγιά και να σταθούμε στο πλευρό των εργαζόμενων στο εμπόριο ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Απεργούμε και διαδηλώνουμε για να ανοίξουμε δυναμικά το αγωνιστικό μέτωπο ενάντια στο ασφαλιστικό, το φορολογικό, στην ανεργία, στις ιδιωτικοποιήσεις, την εργοδοτική αυθαιρεσία, τις λογιστικού χαρακτήρα μεταβολές  - περικοπές  στην εκπαίδευση.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δυναμώσουν τον αγώνα τους για όλα όσα τους ανήκουν. Να μη συμβιβαστούν με τη φτώχεια και την ανεργία.

Να πάρουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις για τον γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, διεκδικώντας το δικαίωμα τους για μια ζωή με αξιοπρέπεια.ΕΛΜΕ

 

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30814 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια