Ευχές στην αθλήτρια των αλπικών αγωνισμάτων του ΕΟΣ Νάουσας, Αναστασία Μάντσιου, από το Δήμαρχο Ν. Κουτσογιάννη

mantsiou3

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου του Δήμου Νάουσας:

Την αθλήτρια των αλπικών αγωνισμάτων του ΕΟΣ Νάουσας Αναστασία Μάντσιου, τον προπονητή της Μιχάλη Ζουράρη και τον Πρόεδρο του Ορειβατικού Νίκο Βελή δέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 9 Φεβρουαρίου 2016 ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, παρουσία του Αντιδημάρχου Στέλιου Δάγγα.

Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος συνεχάρησαν την αθλήτρια και τον προπονητή της για την επιτυχία της συμμετοχής στην Ολυμπιακή Ομάδα των Χειμερινών Χιονοδρομικών Αγώνων, καθώς και τον Πρόεδρο του ΕΟΣ για τη σκληρή και μεθοδική δουλειά που συνεχίζεται στον σύλλογο διατηρώντας τον στην πρώτη θέση της χώρας μας και πρωταθλητή επί 26 συναπτά έτη. Οι κ.κ. Κουτσογιάννης και Δάγγας ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην αθλήτρια και όλη την ελληνική ολυμπιακή αποστολή.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΟΣ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αναγνώριση των προσπαθειών του συλλόγου, αλλά και για τη μεγάλη επιτυχία της Νάουσας με την πρόσφατη συμμετοχή αθλητών της στους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες πόλεων του  πράγμα που τους γεμίζει εμπειρίες που σπάνια μπορούν να ζήσουν αθλητές 12-15 ετών.
10/2/2016

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 35226 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια