Κοινωνία Νάουσα

Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Νάουσας: ΟΛΟΙ στη μεγάλη συγκέντρωση των Συνταξιουχικών Οργανώσεων, στη Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 16/12/’15

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ

 Εκτιμώντας:

– Την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί και διαμορφώνεται σε βάρος των συνταξιούχων, εργαζομένων, φτωχών αγροτών από τις πολιτικές που λεηλατούν τις συντάξεις και γενικά το πενιχρό εισόδημα του φτωχοποιημένου λαού.

– Τα αντιλαϊκά σενάρια που υπάρχουν στα συρτάρια της κυβέρνησης τα οποία προμηνύουν νέες περικοπές στις συντάξεις μας σε κύριες και επικουρικές και γενικά σαρώνουν το ασφαλιστικό σύστημα.

– Την μέχρι σήμερα πείρα και γνώσεις μας ότι για να ανατραπούν αυτές οι πολιτικές χρειάζεται να απαντήσουμε, στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει, με το ίδιο νόμισμα και έχοντας υπόψη ότι ο αγώνας είναι μονόδρομος για όλους.

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας των Συνταξιουχικών Οργανώσεων και καλούμε όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στη μεγάλη συγκέντρωση που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στις 16/12/2015 και ώρα 11.00π.μ. μπροστά στο ΙΚΑ Αριστοτέλους.

Αναχώρηση από Νάουσα στις 9.00π.μ. από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων