Νότια Αφρική - Rovos Rail. Μια βόλτα με το τρένο “το καμάρι της Αφρικής”

rovos-rail-africa-train-tour - Αντίγραφο
-
Η ιδιωτική σιδηροδρομική εταιρία Rovos Rail είναι ιδιοκτήτρια δύο από τα πιο πολυτελή τρένα στον κόσμο, τα οποία οι άνθρωποί της αποκαλούν τα καμάρια της Αφρικής. Πρόκειται για δύο κλασσικά τρένα που έχουν αναπαλαιωθεί και πλέον μπορούν να ταξιδέψουν χρησιμοποιώντας ατμό, πετρέλαιο ή ηλεκτρισμό.

Μεταφέρουν το πολύ 72 επιβάτες σε κάθε ταξίδι, καθώς διαθέτουν 36 άνετες, ευρύχωρες και πολυτελείς σουίτες. Για τη διακόσμησή τους, έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά έπιπλα τα οποία αυξάνουν της αίσθηση πολυτέλειας των επιβατών, ειδικά στα βαγόνια του εστιατορίου και του σαλονιού.

141106160925-rovos-rail-steam-safari-3-horizontal-large-gallery

Κάθε ταξίδι με το καμάρι της Αφρικής αρχίζει και τελειώνει στα κεντρικά γραφεία της Rovos Rail στη Νότια Αφρική και διασχίζει τη Ζιμπάμπουε, τη Ζάμπια και την Τανζανία. Η διάρκειά του κυμαίνεται από 24 ώρες σε ένα δεκαπενθήμερο, ανάλογα με τον προορισμό.

Το καμάρι της Αφρικής συνδέει κάποιους από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της ηπείρου. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται ιστορικές πόλεις όπως το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, αλλά και πολλά άλλα διάσημα αξιοθέατα όπως η λίμνη Βικτωρία με τους καταρράκτες της και τα τοπία της ερήμου Ναμίμπια.

1241518_orig1393873287Al-Andalusgolf-collage-lost-city-rovos-railAfrica-Trip-2-1094dsc_0680-trainoverfallsvert2smallimage_manager__travel-image_rvr-karoocoach1-hresrovos rail club lounge carRovos Rail Trekking

One of the dining cars in the Rovos Rail Pride of Africa all set up to serve lunch.

One of the dining cars in the Rovos Rail Pride of Africa all set up to serve lunch.

Rovos-Rail-rovos-railRovosRail_TrainSideViewRovos-Rail-1rovos-rail-2upRovos-Rail-22The-Rovos-Rail-Experiencervrvicfallsbridge2lowresRovos-Rail-Lounge130_rvr-obsbalconygame1c-hres_rovos_-_x

Επιμέλεια  far

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 30225 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια