Τοπικά

ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ: Εξόρμηση στην Αλεξάνδρεια – Προεκλογική συγκέντρωση στη Νάουσα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

To πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της Τρίτης μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μοίρασαν την προκήρυξη της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ στην αγορά της Αλεξάνδρειας καθώς και στην λαϊκή αγορά και έκαναν αφισοκόλληση στα χωριά του πρώην δήμου Πλατέος αφού ο αποκλεισμός από τα κεντρικά μέσα ενημέρωσης είναι συστηματικός και είναι αδύνατον να φτάσει στις ευρείες μάζες ο προγραμματικός λόγος της εκλογικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ.

Οι συμπολίτες πήραν το ενημερωτικό υλικό και με πολλούς από αυτούς ανοίχτηκε συζήτηση. Το ερώτημα που κυριάρχησε είναι: “και τώρα τί;” Η απάντηση είναι…. σαφής: Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι κλπ θα έχεις κυβέρνηση με πρόγραμμα το μνημόνιο. Έχεις βέβαια και την άλλη επιλογή που είναι δύσκολη αλλά η μοναδική διέξοδος για μια αξιοβίωτη ζωή είναι ο αντικαπιταλιστικός δρόμος της ρήξης με την ΕΕ και η έξοδος από το ευρώ με διαγραφή του χρέους και την εθνικοποίηση των τραπεζών και των μεγάλων επιχειρήσεων με εργατικό έλεγχο. Για να περπατηθεί όμως ο δρόμος αυτός, ο αντικαπιταλιστικός, επιβάλλεται η συμμετοχή όλων στον αγώνα αυτόν.

Η εξόρμηση των μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ολοκληρώθηκε στο κέντρο της πόλης όπου μοιράστηκε υλικό στους νέους και τις νέες στα καφέ κάνοντας συζήτηση μαζί τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης, στις 8μμ, στην Νάουσα θα γίνει η προεκλογική συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ. Η εκδήλωση θα γίνει στο καφέ Σείριος και κεντρική ομιλήτρια θα είναι η υποψήφια επικρατείας Βούλα Τάκη και θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας