Όχι, δεν κοιμούνται! Υπνωτισμένοι... μελετούν το νέο Μνημόνιο!

11891104_948826895140356_5402688906270775352_n

Δια χειρός Αλιθέρση

Προς άρσιν κάθε παρεξήγησης. Επειδή το εν λόγω παζλ φωτογραφιών, που ευρέως διαδίδεται στο διαδίκτυο, από την μεταμεσονύχτια συνεδρίαση της Βουλής για την ψήφιση του τρίτου και πιο φαρμακερού μνημονίου, δίνει την εντύπωση ότι οι βουλευτές μας την ώρα τις κρίσιμης συνεδρίασης κοιμούνται, θα θέλαμε δια του λόγου το αληθές να πούμε ότι πρόκειται για μέγα ψέμα.

Επειδή στον χρόνο που είχαν οι βουλευτές μας για να πάρουν μια τόσο σημαντική απόφαση -την ψήφιση του 3ου μνημονίου- λόγω του ότι οι εταίροι, μάς έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό, και κάποιοι από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της πλειοψηφούσας πτέρυγας του “ΝΑΙ σε ΟΛΑ”, είχαν κάποιες μικροενστάσεις για το ορθόν του πράγματος, ο Υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής, ο γνωστός και ως “καρκινοφάγος”, εισηγήθηκε στον πανευτυχή και πάντα γελαστό πρωθυπουργό μας να στείλει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να φέρει επειγόντως από το εξωτερικό παγκοσμίου φήμης υπνωτιστή.

magos-ypnotistisΟ υπνωτιστής, του οποίου δεν γνωρίζουμε ακόμα ούτε όνομα αλλά ούτε και καταγωγή, παρ’ όλο το φόρτο εργασιών που είχε, αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση. Μόλις πάτησε το πόδι του στη Βουλή είπε στον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, καθώς και στον αρμόδιο επί των οικονομικών υπουργό κ. Τσακαλώτο, ότι η μέθοδος του είναι 100% αποτελεσματική.

Επίσης, πριν πιάσει δουλειά, λόγω του ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, ζήτησε να πληρωθεί με το κομμάτι και μετά φυσικά από το βέβαιο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Τα 220 “ΝΑΙ σε ΟΛΑ” αποτελούν θρίαμβο της αξιοπρέπειας, της εντιμότητας, της δημοκρατίας, της λεβεντιάς, του… υπνωτισμού! Θρίαμβο της συνέπειας λόγων και έργων!

Τώρα, όλοι αυτοί είναι γνωστό ότι το μόνο που είχαν αποκλειστικά στο μυαλό τους, όταν ψήφιζαν, ήταν το καλό και η σωτηρία της πατρίδας και φυσικά του ελληνικού λαού. Και επειδή είναι απόλυτα λογικό να έχουν ματιαστεί –μιας κι εκείνη την ώρα πιάστηκε ο κόσμος στον ύπνο και δεν μπορούσε να δράσει διαφορετικά, προκειμένου να το αποφύγουν- για την τόσο γενναία αλλά και ανιδιοτελή πράξη τους, τώρα το μόνο που χρειάζονται είναι η ξεματιάστρα! 941925_10151644381357640_1160209920_n

Και το καλό της περίπτωσης είναι ότι δεν θα χρειαστεί να την μετακαλέσουμε από το εξωτερικό. Έχει πολλές στο χωριό μου. Θα τους στείλουμε την καλύτερη και να είναι βέβαιοι ότι θα απομακρύνει από πάνω τους τη βαριά βάσκανο! Και φυσικά για καλό και για κακό ας τους κρεμάσουμε και καμιά χάντρα!

Βέβαια, αν πούμε για μια ακόμη φορά άξιοι και άξιος ο μισθός τους, θα είναι υπερβολή; Έτσι κι αλλιώς η λέξη ντροπή είναι άγνωστη σ’ αυτούς, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους!

ΥΓ. Κι ας μην σκεφτούν κάποιοι εξ αυτών να μας πουν ότι ήταν υπνωτισμένοι και δεν ήξεραν τι ψήφιζαν, και κατηγορηθεί –δικαίως- ο Αλιθέρσης ότι τους δίνει ιδέες!

Συντάκτης

Δια χειρός Αλιθέρση
Δια χειρός Αλιθέρση 50 posts

Αρθρογράφος - Πολιτικός Σχολιαστής

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply

Ειδήσεις με Διάρκεια