Ρεπορτάζ

Στην αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη καταμέτρηση του ντέρμπι του Δημοψηφίσματος

Reportaz-chalatsis-proti-eikona-dimopsifisma

Στις 19.00 κλείνουν οι κάλπες, στις 21.00 η πρώτη ασφαλής εικόνα του αποτελέσματος

Η Faretra.info θα αναμεταδίδει από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων σε όλη την Ημαθία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στη Faretra.info οι αρμόδιοι της Π.Ε. Ημαθίας, ενώ σε σχετικές δηλώσεις τους μέλη των εφορευτικών επιτροπών σε δειγματοληπτική έρευνά μας από κάποια εκ των εκλογικών τμημάτων της Βέροιας έκαναν λόγο για ικανοποιητική προσέλευση των εκλογέων, αφού μέχρι το μισό της ημέρας ψήφισε περίπου το 50% των εγγεγραμμένων, ενδεικτικό ποσοστό για την εικόνα αποχής που φαίνεται να είναι αρκετά μικρότερη από εκείνην των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Reportaz-chalatsis-proti-eikona-dimopsifisma2Το γεγονός, κατά την εκτίμηση εκλογικών και δικαστικών αντιπροσώπων που μίλησαν στη Faretra.info, καταδεικνύει ίσως μια ωριμότερη στάση των ψηφοφόρων με κριτήριο την κρισιμότητα του αποψινού αποτελέσματος για την έκβαση των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης – εταίρων.

Αμφίρροπος ο αγώνας επικράτησης του «ΟΧΙ» ή του «ΝΑΙ»

Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, ο αγώνας επικράτησης μεταξύ «ΝΑΙ» και «ΟΧΙ» αναμένεται να είναι αμφίρροπος, ενώ μια πρώτη ασφαλής εικόνα του αποτελέσματος αναμένεται μετά τις 21.00, εφόσον έχει καταμετρηθεί το 10% των εκλογικών τμημάτων, ανά την Επικράτεια και η ψαλίδα μεταξύ «όχι» και «ναι» να είναι μεγαλύτερη από το 4%, για να μην υπάρχει πιθανότητα στατιστικού λάθους.

Reportaz-chalatsis-proti-eikona-dimopsifisma4Η Faretra.info θα αναμεταδίδει από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή, μετά τις 19.00,τα αποτελέσματα, από την αίθουσα Τύπου της Π.Ε. Ημαθίας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας