Βέροια

Νέα προστατευτικά στηθαία κατά μήκος 160 μέτρων, του δρόμου Αγ. Βαρβάρας – Βέροιας

Veroia-nea-Chalatsis-Stithea-nea-stithaia-kata-mikos-160-metron-sto-dromo-ag-varvaras-veroias2

Όπως βλέπουμε και στις σχετικές φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός μας, το συνεργείο του εργολάβου από νωρίς το πρωί (22-06-15) ξεκίνησε εντατικό έργο αποψίλωσης και προετοιμασίας της δεξιάς πλευράς του οδοστρώματος, κατά τη φορά κίνησης από την Αγ. Βαρβάρα προς τη Βέροια, προκειμένου να τοποθετηθούν προστατευτικά στηθαία, ή να αντικατασταθούν παλιότερα και χτυπημένα, προς αποφυγή νέων ατυχημάτων, μιας και οι δρόμοι του επαρχιακού εθνικού δικτύου, ουκ ολίγες φορές έχουν εξελιχθεί σε οδικές … “λαιμητόμους” και ειδιότερα σε σημεία όπου δεν είναι επαρκής ο φωτισμός τη νύχτα.

Όπως δήλωσε ο εργολάβος από την Αραβησσό, στη Faretra.info, το έργο, υπό την αιγίδα της ΠΕ Ημαθίας, θα έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία μέχρι αύριο το αργότερο, παραδίδοντας κανονικά στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα.

Veroia-nea-Chalatsis-Stithea-nea-stithaia-kata-mikos-160-metron-sto-dromo-ag-varvaras-veroias2Μέχρι πριν λίγες ώρες η κυκλοφορία στα σημεία του εργοταξίου διεξαγόταν υπό την επίβλεψη εργαζομένων του συνεργείου, αλλά παρόλα αυτά η προσοχή των οδηγών πρέπει να είναι αυξημένη, καθώς χρησιμοποιείται μόνο η μια λωρίδα κυκλοφορίας και για τα δύο ρεύματα για περισσότερο από 200 μέτρα.

banner-article

Ροη ειδήσεων