Βέροια Τοπικά

Γιάννης Παπαγιάννης: «Όχι μόνο νέες αναθέσεις μελετών αλλά άμεση υλοποίηση των ήδη υφισταμένων»

Topika-veria-papagiannis-meletes

Οι δήμαρχοι των καποδιστριακών Δήμων παρέδωσαν στον καλλικρατικό Δήμο Βέροιας έτοιμες μελέτες που άπτονται ζητημάτων βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων μας και δύνανται να υλοποιηθούν άμεσα.

Θέσαμε επανειλημμένα στο δημοτικό συμβούλιο, εκτός ημερησίας διάταξης, το ζήτημα της άμεσης αξιοποίησης των υφιστάμενων τεχνικών μελετών ως άμεση προτεραιότητα.

Πιστεύουμε πως μπορούμε μέσα από την άμεση υλοποίηση των έργων, για τα οποία ήδη συντάχθηκαν μελέτες, να δώσουμε πνοή στον τόπο και να δημιουργήσουμε άμεσα πολλές θέσεις εργασίας.

Τονίσαμε την ανωτέρω πολιτική μας επιλογή ως πρώτιστης σημασίας ζήτημα, εξ αντιδιαστολής με την τακτική της διοίκησης να … αναθέτει τη σύνταξη νέων μελετών, τη στιγμή που δεν έχουν αξιοποιηθεί ακόμα οι παλιές και ήδη πληρωμένες μελέτες από το υστέρημα των πολιτών.

Η αλαζονική, αντιδημοκρατική και αδιαφανής διοίκηση του κου. Βοργιαζίδη δεν απαντά με επιχειρήματα. Μετά από πέντε έτη αποτυχημένης δράσης χωρίς γνώση, το πέπλο της πέφτει και ξεσκεπάζεται η ανικανότητα και αποτυχία των επιλογών της στην κοινωνία.

Τι εξυπηρετεί αυτή η στάση σας κε. Βοργιαζίδη, γιατί ξοδεύετε τα χρήματα του Δήμου σε νέες αναθέσεις μελετών, ενώ μπορείτε να προχωρήσετε σε εκτέλεση έργων βάσει των ήδη υφισταμένων;

banner-article

Ροη ειδήσεων