Αθλητικά

Σχολικοί Αγώνες Στίβου Αγοριών-Κοριτσιών Σ.Μ.Ε.Α Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας

Topika-epityxis-diexagogi-stivou-amea-naousa4

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν στην Νάουσα την Πέμπτη 13-5-2015 οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου Αγοριών-Κοριτσιών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας για το σχολικό έτος 2014-15 στο πλαίσιο του ‘Κοινωνικού Σχολείου’.

Από την οργανωτική επιτροπή , δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι όσον αφορά στην συμμετοχή των μαθητών-τριών αλλά και όσον αφορά στην ομαλή ροή των αγώνων. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο η συμμετοχή 250 μαθητών-τριών Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών από τα Ειδικά Σχολεία. Το γραφείο Φυσικής Αγωγής και αγωνόδικος επιτροπή ανταπεξήλθαν πλήρως στον φόρτο εργασίας και με την άψογη συνεργασία της γραμματείας, των εφόρων και των κριτών οι αγώνες διεξήχθησαν ομαλότατα. Όλοι-ες οι νικητές-τριες βραβεύτηκαν με μετάλλια και διπλώματα.

Topika-epityxis-diexagogi-stivou-amea-naousaΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο σχολικός σύμβουλος Μαθηματικών και υπεύθυνος του Κοινωνικού Σχολείου για την Ημαθία κος Πούλος Γεώργιος , ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κος Μπουζιώτας Κωνσταντίνος μέλη της οργανωτικής επιτροπής, καθώς και η σχολική σύμβουλος Ειδικής Αγωγής κα Πηλείδου Κωνσταντίνα.

Η Δ/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Μαυρίδου Αναστασία και ο Δ/ντης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Διαμαντόπουλος Διονύσιος ευχαρίστησαν τον Δήμο Νάουσας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας κο Δάγγα Στυλιανό για την απλόχερη παροχή ανθρώπινου δυναμικού και υλικοτεχνικής υποδομής καθώς και τους πρόεδρους των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας κ.κ Γαιτάνου Χριστίνα, Κουλουριώτη Διονύσιο, Δάγγα Στυλιανό, Σέπκα Δημήτριο, Κυτούδη Μόσχο, Συρόπουλο Δημήτριο για την άμεση και καθοριστική συμβολή τους στην διεξαγωγή των αγώνων.

Topika-epityxis-diexagogi-stivou-amea-naousa2Ευχαρίστησαν επίσης τον διοικητή της Β’ΜΚ κο Παπαδόπουλο Νικόλαο για την παροχή των σκηνών για την σκίαση του χώρου, παράγοντα καθοριστικό για την επιτυχία των αγώνων, τους διευθυντές-τριες των σχολείων και τους συλλόγους διδασκόντων για την συμμετοχή των μαθητών-τριών τους στους αγώνες και τους γονείς και κηδεμόνες που παραβρέθηκαν να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών-τριών. Τέλος ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Α/βμιας και Β/θμιας εκπ/σης οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε οι μαθητές και μαθήτριες να αποκομίσουν μια ευχάριστη εμπειρία αγώνων και η διοργάνωση να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία.

banner-article

Ροη ειδήσεων