Κόσμος

“Προφητικό” βιβλίο Γερμανού συγγραφέα: “Έρχεται ο πόλεμος των πόλεων”

2015-01-09-Kosmos-thriler-parisi-omiros

Μόλις πριν 12 χρόνια κυκλοφόρησε ένα γερμανικό βιβλίο που «προφήτεψε»

τον τωρινό «πόλεμο των πόλεων» που εγκαινιάστηκε πριν τέσσερις μέρες στο Παρίσι και στοίχισε τις ζωές σε τουλάχιστον δεκαεπτά ανθρώπους.

Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο συγκεκρμένος υγγραφέας Udo Ulfkotte λίγο μετά την κρίση στην Ουκρανία που δημιουργήθηκε από αμερικανικό και γερανικό «δάκτυλο»,αποκάλυψε ότι είχε εξαναγκασθεί να δημοσιεύσει με την υπογραφή του, εκθέσεις που του είχαν παραδοθεί από μυστικές υπηρεσίες, διακινδυνεύοντας αν αποκαλυφθεί αυτό, να απολυθεί.

Στην εξομολόγησή του ο δημοσιογράφος Udo Ulfkotte στην τηλεόραση «Russia Today» είχε δηλώσει πως οι πληροφορίες από το «Μ.Μ.Ε του συρμού» χειραγωγούνται για πολιτικούς σκοπούς και προπαγάνδα «μέσα από παρέμβαση στη νοημοσύνη των δημοσιογράφων», στην περίπτωσή του από την CIA.

Η αποκάλυψη ότι διετέλεσε «πληρωμένος κονδυλοφόρος», έγινε από τον Γερμανό δημοσιογράφο στην εκπομπή του ρωσικού τηλεοπτικού δικτύου RT «Russia Insider». «Είχα καταλήξει να δημοσιεύω άρθρα με την υπογραφή μου τα οποία είχαν γράψει πράκτορες της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών, ακόμη και γερμανικών».

Φυσικά η αποκάλυψή του αυτή δίνει μια άλλη διάσταση στο «προφητικό» του βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2003. Ο Γερμανός Udo Ulfkotte, καθηγητής πολιτικών επιστημών που ειδικεύεται στην counterespionage στο Πανεπιστήμιο του Lueneburg, ένας από τους σημαντικότερους εμπειρογνώμονες για την ισλαμική τρομοκρατία είχε γράψει ένα χαρακτηριστικό βιβλίο με τον τίτλο, «Der Krieg im Unseren Staedten», δηλαδή, «Ο Πόλεμος Στις Πόλεις Μας».

Συγκεκριμένα ανέφερε με προφητικό τρόπο ότι μετά από λίγα χρόνια η συνεχής εισβολή μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες θα προκαλέσει έντονα εσωτερικά προβλήματα που θα οδηγήσουν ακόμα και σε πολεμικές συγκρούσεις μέσα στις ίδιες τις ευρωπαϊκές πόλεις

Όπως γράφει για το βιβλίο και ο Νίκος Χειλαδάκης πριν το μακελειό του Παρισίου…

Διαβάστε τη συνέχεια από την πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/01/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86.html#.VLJOqntS3_k

banner-article

Ροη ειδήσεων