Σχόλια

“Καταρροϊκός πυρετός” έπιασε την Κυβέρνηση

2014-11-26-sxolio-opekepe-mat

«Άφρισαν» και χθες οι εντολοδότες των ΜΑΤ, ιθύνοντες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που κατέστειλαν βιαίως, ως είθισται στη μνημονιακή «Δημοκρατία», την κινητοποίηση των Κτηνοτρόφων, έξω από το κτίριο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) για την αδικία που υφίστανται όντως απλήρωτοι και θύματα, όπως οι ίδιοι ομολογούν, όλων των προηγούμενων ΚΑΠ αλλά και μιας γενικόλογης ή αερόλογης επερχόμενης για το 2015-20.

Κι όλα του… «γάμου» δύσκολα και τα μυρικαστικά με καταρροϊκό πυρετό που εκμηδενίζει από μέρα σε μέρα όγκους κοπαδιών μικροβοσκών που δεν είχαν ούτως ή άλλως στον ήλιο… μοίρα…
Κοντά στους εξεγερμένους και ο Πρόεδρος των Αιγοπροβατοτρόφων Ημαθίας Στέργιος Κύρτσος που όπως δήλωσε προ λίγου στο ΡΑΔΙΟ ΤΥΠΟΣ FM υπήρξαν ο ίδιος και η τοπική μας αντιπροσωπεία αυτόπτες μάρτυρες των χθεσινών επεισοδίων, που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, κάνοντας καταφανέστατη μια αδιόρατη για πολλούς πολιτική πραγματικότητα. Τη «λύσσα» ή τον… «καταρροϊκό» πυρετό αυτών που κυβερνούν, με τις… «μπλε γλώσσες» (συμπτώματα της νόσου των προβάτων) που «γλείφουν» με τη στάση τους τον κραταιό Ευρωπαϊκό Βορρά που θέλει να επιβάλει τις εξαγωγές του με το «έτσι θέλω», εκμηδενίζοντας τις αντοχές επιβίωσης του νότου!

Έτσι περιμένει ο πρωθυπουργός να έρθει η ανάπτυξη;;;
Να δούμε τι θα μας πει και ο Υιός Μητσοτάκης την Κυριακή στο Αιγές Μέλαθρον, στη Βέροια. Αλήθεια, τις προ άλλες ο Άδωνις, τώρα ο Κυριάκος… Τι γίνεται με τις εμφανίσεις της ΝΔ στην πόλη μας, ούτε προεκλογική περίοδο να είχαμε!!!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων