Σχόλια

Βορια…ζίδης είν’ η αγάπη σου!

2014-08-31-sxolia-paralavi-paradosi-dim-arx7

‘Αξιον απορίας η χαρακτηριστική απουσία των αρχηγών των παρατάξεων της μειοψηφίας στη σημερινή τελετή παράδοσης – παραλαβής της Δημοτικής Αρχής Βέροιας.

Τα σχόλια και οι εικασίες που αιωρούντο στο Δημαρχιακό Μέγαρο κάνουν λόγο για «παγωμένα» συναισθήματα από την εκλογική νίκη Βοργιαζίδη της β’ Κυριακής, με πιο …πικραμένους τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Κ. Καραπαναγιωτίδη, την απουσία του οποίου, στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, αιτιολόγησε ο Μ. Σουμελίδης, όπως και των κ.κ. Παπαγιάννη και Μαρκούλη, η δυσαρέσκεια των οποίων δεν εκρύβη, ούτε στους χαιρετισμούς τους κατά την ορκωμοσία της Πέμπτης. (Χαιρετισμοί δηλαδή χωρίς ίχνος πραγματικής χαράς).

Ωστόσο η σημερινή απουσία τους, αποδυναμώνει αρκετά, θα λέγαμε, τις διακηρύξεις τους περί ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά της πόλης, ή εν πάση περιπτώσει δίνει λαβές στην κοινή γνώμη για έναν τέτοιον ισχυρισμό, τη στιγμή που οι ρητώς εκπεφρασμένες «αγαπολογίες» και τα θερμά συγχαρητήρια στο πρόσωπο του νέου Δημάρχου έδιναν και έπαιρναν στην προ ημερών τελετή ορκωμοσίας του!

Αναμένουμε πάντως ότι το γεγονός θα συζητηθεί και θα σχολιαστεί on ή off the record της τοπικής δημοσιότητας.

banner-article

Ροη ειδήσεων