Σχόλια

“Πολιτική κινητοποίηση” η επιστράτευση!

2014-07-05-Sxolio-Voultepsi

Δε θα μείνει τρίχα στο μαλλί της Σοφίας Βούλτεψη αν πέσει στα χέρια των υπό επιστράτευση εργαζομένων της ΔΕΗ.

Και δεν την σώζει ούτε ο πιο επιδέξιος «ανασχηματισμός» του τριχωτού της κεφαλής!

Προ λίγου η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και πρώην Δημοσιογράφος (το πρώην υποδηλώνει την κατάργηση στην πράξη, της ιδιότητας του δίκαιου πρεσβευτή της κοινής γνώμης – αν υπήρξε και ποτέ η ίδια), σε ραδιοφωνική της εμφάνιση σε Αθηναϊκό σταθμό, προσπαθούσε επί ένα 20λεπτο της ώρας, να πείσει τον παρουσιαστή και το κοινό του ότι δεν πρόκειται για επιστράτευση αλλά για… «πολιτική κινητοποίηση» των εργαζομένων που δε συμμορφώθηκαν στη δικαστική απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να κηρύξει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ. «…η κυβέρνηση προχωρά στο μέτρο της πολιτικής κινητοποίησης των εργαζομένων και σε επίταξη των υπηρεσιών τους…», είπε μεταξύ άλλων.

Δικαίως ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε και της καταλόγισε ότι, με τη στάση της, δεν τιμά ούτε το ρεπορτάζ, ούτε την εκπομπή του, αφού – συμπληρώνουμε εμείς – υποτιμά συστηματικά τη νοημοσύνη του λαού, που σύμφωνα με τη δική του σοφία, από την εποχή του αρχαίου Σωκράτη ακόμα… Σοφία χωρίς αρετή… κούφια καρύδια, σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή.

Δεν είναι τυχαία η ρήση του Αγ. Κοσμά του Αιτωλού που είχε πει πριν από αιώνες ότι «μορφωμένοι» θα καταστρέψουν τον τόπο μας!
Οι αγράμματοι βοσκοί άλλωστε κρατάνε φλογέρες, όχι… γκλομπ!!!

 

banner-article

Ροη ειδήσεων