Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο ΚΕΜΑΕΔ

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας ΑμεΑ Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι:

  1. Τον Δρ. Νίκο Αντωνιάδη, για την οικονομική δωρεά του υπέρ υγείας της οικογενείας του και υπέρ της στήριξης του έργου της Μέριμνας.
  2. Τους φούρνους «ΚΟΓΙΑ» για την πλούσια δωρεά εδεσμάτων στον αγιασμό της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
  3. Την επιχείρηση «ΚΑΝΔΥΛΑΣ» για την προσφορά προϊόντων τους στον αγιασμό της Μέριμνας.
  4. Την εθελόντρια του Κέντρου μας Ιφιγένεια Βασιλειάδου Τσιχλακίδου για την πλούσια δωρεά σε σαλάτες και φρούτα προκειμένου για το γεύμα των ΑμεΑ της Μέριμνας.
  5. Την κάβα ποτών «ΜΠΙΖΕΤΑΣ» για την προσφορά αναψυκτικών στον αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς της Μέριμνας.
  6. Την επιχείρηση ξυλείας Γιώργου Δημούλα για την δωρεάν παροχή ξυλείας για τις ανάγκες του εργαστηρίου ζωγραφικής του Κέντρου μας.
  7. Την κ. Φρόσω Κουγιουμτζίδου για την δωρεά υφασμάτων στο εργαστήριό μας.
  8. Την εθελόντρια του Κέντρου μας κ. Γίτσα Σισμανίδου για την προσφορά ενός γεύματος στα ΑμεΑ του Κέντρου μας.
  9. Την κ. Στέλλα Ιγνατίδου για την προσφορά πρωινού γεύματος στα ΑμεΑ του Κέντρου.

Η εθελόντρια Διευθύντρια Μιχαηλίδου – Δαμιανίδου Μελίνα.

banner-article banner-advertisement

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας