Βέροια Κοινωνική ζωή

Βέροια: Άνοιξε σήμερα στο ισόγειο του Δημαρχείου, το καλαίσθητο όπως πάντα Πασχαλινό Παζάρι, του ΚΕΜΑΕΔ

Με το φακό της Φαρέτρας επισκεφτήκαμε, το όπως πάντα καλαίσθητο πασχαλινό παζάρι του ΚΕΜΑΕΔ, που άνοιξε σήμερα στο ισόγειο του Δημαρχείου Βέροιας. Οι λαμπάδες και τα κάθε λογής δώρα, για μικρούς και μεγάλους, που εκτίθενται είναι όλα χειροποίητα και προπαντός με μεράκι φτιαγμένα.  Αξίζει τον κόπο να το επισκεφθεί κανείς, ιδιαίτερα όταν περνά μπροστά από το Δημαρχείο.

Από την όποια αγορά  αφενός θα αποκτήσουμε κάτι χρήσιμο, αφετέρου θα ενισχύσουμε οικονομικά τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρία, κάτι που προφανώς το έχει ανάγκη.

Το παζάρι θα λειτουργεί και τις επόμενες δυο μέρες -το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στην αφίσα που προηγείται- ενώ οι φωτογραφίες που παραθέτουμε αδιάψευστος μάρτυρας των λόγων μας. 

far

Φωτογραφίες: faretra.info

 

 

banner-article

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ