Βέροια Εκδηλώσεις

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας: Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση για το έγκλημα των Τεμπών / Παρασκευή 28 Φλεβάρη, Πλατεία Δημαρχείου

ΟΛΟΙ στην απεργιακή συγκέντρωση την Παρασκευή 28 Φλεβάρη στην Πλατεία Δημαρχείου στις 10:30.

Στις 28 Φλεβάρη του 2025 κλείνουν 2 χρόνια από το αποτρόπαιο έγκλημα των Τεμπών, όπου έχασαν την ζωή τους 57 συνάνθρωποι μας και κυρίως νέοι άνθρωποι.

Στα 2 αυτά χρόνια όχι μόνο δεν έχουν βρεθεί και τιμωρηθεί οι ένοχοι, αλλά το αντίθετο γίνονται συνεχώς προσπάθειες συγκάλυψης αυτού του εγκλήματος.

Γίνεται προσπάθεια να αποκρυφτεί ότι η πολιτική που βάζει το καπιταλιστικό κέρδος πάνω από όλα είναι η βασική αιτία και γι’ αυτό το έγκλημα και για τα άλλα καθημερινά εγκλήματα σε βάρος του εργαζόμενου λαού.

Το κέρδος είναι αυτό που και στους συνταξιούχους στερεί το «οξυγόνο» για να ζήσουμε έτσι όπως μας αξίζει με τις σημερινές δυνατότητες.

Η Διοίκηση του Σωματείου μας μας, καλεί  όλα τα  μέλη  να δώσουν μαχητικό παρόν  στην απεργιακή   συγκέντρωση.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 –

banner-article

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ