Βέροια Πολιτισμός

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Pontus memory – Μνήμη Πόντου | video

Το εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Μνήμη Πόντου – Pontus memory –, αποτελεί ένα παιχνίδι δράσης το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνούμε τη γεωγραφική  περιοχή  του Ελληνικού Πόντου, συμπληρώνει  δύο χρόνια προσφοράς  στον  ελληνισμό  και  σε όσους ενδιαφέρονται  να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους  για τις  άγνωστες  σελίδες των ποντίων προγόνων μας.

Η ποντιακή ιστορία, πολιτισμός  και παράδοση αναδεικνύεται παίζοντας  το παιχνίδι ΄΄Μνήμη Πόντου΄΄ συνδέοντας την  αιώνια μνήμη των ποντίων προγόνων μας με το παρόν και κυρίως με το μέλλον. Ένα ταξίδι επιστροφής στις ρίζες μας χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία.

Ο παίκτης πρέπει να επισκεφτεί, από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, διάφορες πόλεις του Πόντου και καλείται να συλλέξει αντικείμενα (ιστορικές πληροφορίες), συγκεντρώνοντας πόντους. Όταν συγκεντρώσει  όλα τα αντικείμενα αυτόματα  μπαίνει  στους νικητές που διεκδικούν μέσω κλήρωσης που θα γίνεται και θα ανακοινώνονται οι νικητές κάθε χρόνο στις θερινές εκδηλώσεις του συλλόγου(αρχές Ιουλίου).

Η όλη δράση είναι επιχορηγούμενη από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και  οι λεπτομέρειες του πρωτοποριακού  παιχνιδιού  είναι στη διάθεση σας στη δνση: https://game.elverias.gr όπου παίζοντας  πλουτίζεται τις γνώσεις σας για τον Πόντο και κερδίζετε πλούσια δώρα.

Επίσης η σελίδα του παιχνιδιού  στο facebook:    https://facebook.com/pontusmemory    και  το προφίλ του παιχνιδιού  στο instagram :  https://www.instagram.com/pontusmemory/   σας περιμένουν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                  Η Γ. Γραμματέας

Καπουρτίδης Χαράλαμπος           Τογκουσίδου Ευαγγελία

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας