Βέροια

Παρουσίαση της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027  

Μετά από πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» κ. Νίκος Καρατόλιος παρουσίασε σήμερα στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2021-2027 το έργο του Συλλόγου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ένταξης της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στο ΕΣΠΑ 2021- 2027.

Η πρόσκληση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να παρουσιάσει στους προσκεκλημένους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τα αρμόδια Υπουργεία και τους φορείς, τις καλές πρακτικές που χρηματοδοτήθηκαν με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια και πλέον θεωρούνται ώριμα για τη συνέχιση της χρηματοδότησής τους και στο νέο ΕΣΠΑ, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας στην ομιλία του.

Ο κ. Καρατόλιος παρουσίασε τις δομές προστασίας του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και τα οφέλη που προσκόμισε η Πρωτοβουλία για το Παιδί και κατ’ επέκταση τα παιδιά και οι οικογένειες που βρίσκονται υπό την φροντίδα της με την ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Η συνεδρίαση έκλεισε με την πρόοδο της υλοποίησης του Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» 2021-2017  από την Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αγγελική Ωραιοπούλου και την Προϊσταμένη της Μονάδας Α2 Προγραμματισμού και Αξιολόγησης Πράξεων κ. Στέλλα Αικατερινιάδου.

Από το Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας