Τοπικά

Γέφυρα Κρασοπούλι: Επιτέλους, οι συνεχείς πιέσεις της  παράταξης “Αλλαγή στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας” έπιασαν τόπο

Αδαμίδου Κυριακή*

Επιτέλους, οι συνεχείς πιέσεις της παράταξης ΑΛΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  με Επικεφαλής τον Γιάννης Α. Μυλόπουλος προς τη διοίκηση Τζιτζικωστα, έπιασαν τόπο κ οι κάτοικοι του π. Προδρόμου Ημαθίας,, θα μπορούν πλέον να φθάνουν έγκαιρα στις καλλιέργειες τους, με λιγότερο κόστος μεταφοράς αλλά κ με μεγαλύτερη ασφάλεια μέσω της γέφυρας Κρασοπούλι.

Το μπαράζ ερωτήσεων που κατατέθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον Επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης, έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα , καθώς από μέρους του ασκήθηκε έντονη κριτική κ συνεχείς πιέσεις προς τη διοίκηση Τζιτζικώστα, για την απουσία πολιτικού σχεδιασμού στην αποκατάσταση της γέφυρας Κρασοπούλι αλλά κ για την αδιαφορία που επέδειξαν στο επείγον αίτημα των αγροτών της περιοχής.

Προφανώς κ  κάποιοι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής θα σπεύσουν να το καρπωθούν ως δική.τους πρωτοβουλία κ επιτυχία.
Τα γεγονότα όμως απέδειξαν ότι η επιτυχία ανήκει πρωτίστως σε αυτούς που από το θεσμικό τους ρόλο ως αντιπολίτευση με τις συνεχείς πιέσεις κ την έντονη κριτική επί 1,5 χρόνο καθώς κ με την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ανάγκασαν τη κυβερνώσα παράταξη να προβεί στην εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου.Η Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , στέκεται αρωγός στα δίκαια αιτήματα των πολιτών  κ στα πλαίσια του θεσμικού της ρόλου, εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

*Εκπρόσωπος της Περιφερειακής παράταξης Αλλαγή στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Γιάννη Μυλόπουλου

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας