Βέροια Τοπικά

ΔΕΕΠ-ΝΔ Ημαθίας: Επίσκεψη Υπουργού ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια στην Βέροια

Είχαμε σήμερα τη χαρά να υποδεχτούμε στην Βέροια, ένα φίλο της Ημαθίας, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Νίκο Δένδια.
Στην επίσκεψη του, με αφορμή τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ο Υπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ι Μεραρχία Πεζικού όπου τον υποδέχτηκε ο Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, στην Μητρόπολη όπου τον υποδέχτηκε θερμά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας, ενώ στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαιτζίδη, παρουσία των περιφερειακών συμβουλών κ.Συρμούλα Τζήμα και κ. Στέργιο Μουτζίλα.

Ο κ. Δένδιας συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, κ. Τάσος Μπαρτζώκας, κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης το Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και τον Πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο Βέροιας Θωμά Παπαδόπουλο επισκέφτηκε την αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και ανθρώπους κάθε ηλικίας, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τη ζωντάνια της πόλης, αλλά και για τα παραδοσιακά κτήρια και τις πολλές βυζαντινές εκκλησίες που υπάρχουν σε αυτή.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε σε κεντρικό καφέ όπου συναντήθηκε με στελέχη, οπαδούς και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον συναντήσουν και να μιλήσουν μαζί του.
Τον κ. Δένδια καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Γιανναβαρτζής ευχαριστώντας τον για τη παρουσία του και τα όσα προσφέρει στη χώρα όλα αυτά τα χρόνια.

Ο κ. Δένδιας κατά την ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε την σημασία που έχει η ψήφος στις Ευρωεκλογές, καθώς το Εθνικό μας Συμφέρον συμβαδίζει με μια ισχυρή εκπροσώπηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα δεν παράλειψε να αναφερθεί στα όσα συμβαίνουν με τους γείτονες μας, καθώς και τα όσα γίνονται για την προάσπιση των Εθνικών συμφερόντων και τη θωράκιση της χώρας, σε κάθε επίπεδο, με σχέδιο και πρόγραμμα για την Ελλάδα του 2030.

Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας