Βέροια Κοινωνική ζωή

Ευχαριστήριο του Γηροκομείου Βέροιας για τη Μουσική εκδήλωση – αφιέρωμα στη Χάρις Αλεξίου

Γηροκομείου 12, Βέροια, 59132, ΗΜΑΘΙΑ.
Τηλέφωνο: 2331024891.
Φαξ: 2331023322.

“Τα Καλύτερα θα ρθουν …Αφιέρωμα στη δική μας ΧΑΡΟΥΛΑ“.

Στον Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας , πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση “Τα καλύτερα θα ρθουν“, για την οικονομική ενίσχυση του Γηροκομείου Βέροιας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο κόσμος απήλαυσε το εξαιρετικό αφιέρωμα με τραγούδια της μεγάλης ερμηνεύτριας μας Χάρις Αλεξίου , από την καταξιωμένη σολίστ Ζωή Παπαδοπούλου , το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο “Μονόγραμμα“ υπό την ενορχήστρωση και διεύθυνση του αναγνωρισμένου  μαέστρου Πέτρου Ρίστα.

Η Πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ.Ευδοξία Χατζηευστρατιάδου-Μούρτζιου και η Πρόεδρος της Μ.Φ.Η.Βέροιας “Βασιλική Δ.Σωσσίδου“ κ.Μαρία Κάτσιου, αισθάνονται την  βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά για την επιτυχία της μουσικής εκδήλωσης , τον Δήμαρχο Βέροιας κ.Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη για την ευγενική παραχώρηση του Χώρου Τεχνών Βέροιας, τον Πρόεδρο ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας κ.Κώστα Ρίζο , την εκπληκτική Ζωή Παπαδοπούλου , την Πρόεδρο του Μονογράμματος κ.Αλεξάνδρα Ανανιάδου-Βαφείδου , τον μαέστρο κ. Πέτρο Ρίστα και το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης κ.Γεράσιμο Καλλιγά SUPER  Course και ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ “Λέξις“` , το HOTEL “Kokkino Spiti“ Οικ.κ.Χρήστου – κ.Αναστασίας και κ.Βέρας Σιουκιούρογλου  για την φιλοξενία των προσκεκλημένων ,τον χοροδιδάσκαλο κ.Αντώνη Κελεπούρη με το χορευτικό του Κύκλου Ερατεινού καθώς επίσης και όλο τον κόσμο που παραβρέθηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Επίσης στην μουσική βραδιά παραβρέθηκαν  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και επίτιμος Πρόεδρος του Γηροκομείου Βέροιας κ.κ.Παντελεήμων ,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε.Ημαθίας κ.Στέργιος Μουρτζίλας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρ.Διακυβέρνησης Δήμου Βέροιας κ.Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο εκπρόσωπος της Ιης Μεραρχίας Πεζικού, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κ.Αθηνά Τσιπουρίδου καθώς και οι Πρόεδροι του Λυκείου Ελληνίδων,Φιλόπτωχου Αδελφότης Κυριών Βέροιας,του Ομίλου Προστασίας Απόρου Παιδιού ,του Συλλόγου Κοιν.Παρέμβασης “ΕΡΑΣΜΟΣ“,η κ.Αραμπατζή Στέλλα,η κ.Λίνα Τουπεκτσή και μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σκύδρας. 

         

     Εκ της Δ/νσεως της Μ.Φ.Η.ΒΕΡΟΙΑΣ.

Το Δ.Σ.και οι Τρόφιμοι της Μ.Φ.Η.ΒΕΡΟΙΑΣ“ΒΑΣΙΛΙΚΗ Δ.ΣΩΣΣΙΔΟΥ“, ευχαριστούν θερμά:

-Την κ.Καρατζόγλου Ιωάννα Σίγκριτ και τα τέκνα , για την δωρεά του ποσού των 400 Ε αντί μνημοσύνου , εις μνήμη του συζύγου και πατέρα τους Δημοσθένη Καρατζόγλου , με την συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατό του.

-Ανώνυμη Οικογένεια , για την δωρεά του ποσού των 150 Ε , εις μνήμη των γονέων τους Αικατερίνης

και Παναγιώτου.

-Την κ.Μάγδα Ρουσσάκη , για την δωρεά του ποσού των 100 Ε , υπέρ υγείας.

-Ανώνυμη Κυρία , για την δωρεά του ποσού των 50 Ε.

-Ανώνυμη Κυρία , για την δωρεά του ποσού των 40 Ε.

-Το Ιχθυοπωλείο κ.Ι.Τσιλιγκερίδη , για την ευγενική προσφορά 15 Kgr Γαλέο , για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βέροιας.

-Ανώνυμη Κυρία , για την ευγενική προσφορά 45 γιαουρτάκια , για τους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας.

-Ανώνυμο Κύριο , για την ευγενική προσφορά 1 πλήρους γεύματος , για τους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας.

-Ανώνυμη Κυρία (Σ.Θ.) , για την ευγενική προσφορά κιμά , για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βέροιας.

-Το Cafe-Patisserie VITRO – Καρατζογλου ,για την ευγενική προσφορά λουκουμάδων , στους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας.

Εκ της Δ/νσεως της Μ.Φ.Η.ΒΕΡΟΙΑΣ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας