Αθλητικά Βέροια

Κώστας Μπλιάτκας: Ο αγώνας των παλαιμάχων Βέροιας – Άρη Θεσσαλονίκης, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Αποτελεί τιμή και χαρά για εμάς, η παρουσία και η διάθεση του φίλου δημοσιογράφου και συγγραφέα Κώστα Μπλιάκα να παραβρεθεί στον αγώνα της Δευτέρας και να παρουσιάσει την εκδήλωση.

Ο Κώστας Μπλιάτκας σε σύντομο μήνυμά του σημειώνει:

 Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Βέροιας και ο αεικίνητος , ρομαντικός και οραματιστής Τάκης Παπατζίκος πρωτοπορούν εδώ και χρόνια σ΄ αυτό που αποκαλείται ιστορική μνήμη για  παλιό καλό ποδόσφαιρο.

Τιμούν το ποδοσφαιρικό παρελθόν , θυμούνται κορυφαίους παίκτες μιας άλλης εποχής , βοηθούν βετεράνους ποδοσφαιριστές που έχουν  ανάγκη αρωγής στη μάχη  της υγεία τους, θυμούνται σημαντικές επετείους, οργανώνουν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και τιμούν μια ολόκληρη εποχή..

Το πιο σημαντικό είναι  ότι προσκαλούν στο ιερό αυτό τέμπλο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ μνήμης , το γήπεδο,  τους παλιούς πρωταγωνιστές  της όμορφης Κυριακής μας.

Οργανώνουν αγώνες για παίκτες κάθε ηλικίας, ομάδας και γενιάς.

Δεν υπάρχει πιο  όμορφη πρωτοβουλία από αυτήν.

Η εποχή μας με την έκρηξη των επενδύσεων, των τηλεοπτικών συμβολαίων και καλύψεων και των μάνατζερς, πολλές φορές ξεχνά την ηρωική εποχή του αθώου, όμορφου αγώνα του ερασιτεχνικού και ημιεπαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η μνήμη του Άλκη Καμπανού μας κινητοποιεί όλους. Μας καλεί σε εγρήγορση για οριστική  πάταξη της βίας και του τυφλού εγκληματικού φανατισμού.

Ο αγώνας των παλαιμάχων Βέροιας -Άρη Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή μυθικών ονομάτων του 1970, 1980 και 1990 είναι και μια ευκαιρία να βρεθούμε μαζί για να εκπληρώσουμε ένα χρέος ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 22 Απριλίου 2014, στις 5:30μμ στο Εθνικό Στάδιο της Βέροιας, εις μνήμην Άλκη Καμπανού για την ευαισθητοποίηση των οπαδών  κατά της βίας.

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο