Ελλάδα Κοινωνία

Μαρία Καρυστιανού: «Φθηνή δικαιολογία για καριέρα» το «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας»

Με ιδιαίτερα οξύ ύφος σχολίασε η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023, Μαρία Καρυστιανού, φημολογία που την φέρνει να εξετάζει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές και να ακολουθήσει πολιτική καριέρα.

Αν και η ίδια έχει διαψεύσει πολλάκις τις φήμες αυτές, εντούτοις φαίνεται ότι επιμένουν να επανεμφανίζονται, οπότε, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μιλώντας εκ μέρους και του Παύλου Ασλανίδη, η Μ. Καρυστιανού διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τις πληροφορίες αυτές, λέγοντας, μάλιστα, ότι «η θέση “να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας” , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα».

Προσέθεσε, επίσης, ότι «θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε , ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξελλες. Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει».

Αναλυτικά, η Μ. Καρυστιανού έγραψε:

Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά…

Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια.

Επίσης, η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας» , δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…

Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας.

Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε , ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξελλες.

Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…

Μαρία Καρυστιανού // Παύλος Ασλανίδης

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας