Διάφορα

Τα απαραίτητα αξεσουάρ και παπούτσια για μια γκαρνταρόμπα

Όλες μας έχουμε μερικά basics τα οποία χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση ώστε να φτιάξουμε απλά chic outfit για τις εξόδους και τις δουλειές μας. Βέβαια για να ολοκληρωθεί το look δεν χρειαζόμαστε μόνο ρούχα αλλά παπούτσια και αξεσουάρ. Εδώ λοιπόν θα μπορέσουμε να δούμε ποια είναι αυτά τα must have κομμάτια σε τσάντες, αξεσουάρ και παπούτσια που αναβαθμίζουν αυτές τις daily εμφανίσεις.

  • Tote bags

Μια τσάντα που όλες μας πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα είναι οι tote bags. Είναι ευρύχωρες, άνετες και βολεύουν όλες τις γυναίκες που θέλουν να φορούν all day συνολάκια μιας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Εάν θέλετε να κάνετε την απόλυτη προσθήκη στη δίκη σας γκαρνταρόμπα τότε σίγουρα πρέπει να ρίξετε μια μάτια στην συλλογή των Callista bags μέσα στην οποία θα βρείτε αμέτρητα cool και trendy design σε tote bags που αναμφισβήτητα θα λατρέψετε με τη πρώτη μάτια.

  • Μαύρα μποτάκια

Για τα χειμερινά και φθινοπωρινά μας look σίγουρα δεν πρέπει να παραλείψουμε την αγορά ενός ζευγαριού μαύρα μποτάκια. Τα μαύρα μποτάκια είναι ένα παπούτσι που μας λύνει τα χέρια καθώς μπορεί να συνδυαστεί με αμέτρητα ρούχα και να κάνει elevate ένα απλό look. Μπορεί φυσικά με τα κατάλληλα ρούχα και ένα καλό styling να φορεθεί και σε πιο καλές εμφανίσεις πχ σε μια βραδινή έξοδο. Τα Clarks μποτάκια είναι μια πολύ ιδιαίτερη και καλή επιλογή που μπορείτε να κάνετε σε παπούτσια καθώς στο brand αυτό θα βρείτε πολύ ποιοτικά και μοδάτα design.

  • Μαύρη-καφέ ζώνη

Ένα αξεσουάρ με το οποίο μπορούμε να αναβαθμίσουμε αμέτρητα look μας δεν είναι άλλο από τη ζώνη. Μια καφέ ή μαύρη ζώνη θα δώσει ένα διαχρονικό και κλασικό ύφος σε κάθε μας outfit και θα μας δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε την εμφάνιση μας με ένα πολύ ιδιαίτερο piece.

  • Λευκά sneakers

Ένα επίσης παπούτσι το οποίο όλες μας χρειαζόμαστε και μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε εποχή του χρόνου είναι τα λευκά sneakers. Είναι ένα από τα πιο βολικά και ταυτόχρονα στιλάτα παπούτσια που υπάρχουν και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Μπορούν να φορεθούν με jeans, παντελόνια, φούστες, σορτσάκια, φόρμες και αμέτρητα άλλα κομμάτια κάτι το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να τα φορέσουμε με σχεδόν κάθε ρούχο της γκαρνταρόμπας μας.

  • Shoulder bags

Ένα πιο νεανικό και πολύ trendy τσαντάκι το οποίο επίσης μπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά είναι οι shoulder bags. Τα τσαντάκια του ώμου είναι μια από τις πιο in τάσεις των τελευταίων χρόνων και όλες μας χρειαζόμαστε ένα τέτοιο κομμάτι για τις simple εξόδους μας πχ μια βόλτα με τη παρέα, για ένα καφέ κτλ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας