Βέροια Ειδήσεις με Διάρκεια Εκδηλώσεις Θέματα Παιδείας Πολιτισμός Τοπικά

ΔΔΕ Ημαθίας – Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας σχολικού έτους 2023-24

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων με τίτλο:

«Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας σχολικού έτους 2023-24».

Στην εκδήλωση, μαθητές/-ριες και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της μελέτης & των εργασιών τους στο πλαίσιο υλοποίησης πολύμηνων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων, Αγωγής Σταδιοδρομίας. Αποτελεί την επισφράγιση των κόπων της σχολικής χρονιάς, στοχεύει στην αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων και τη διάχυση των αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων  Σχολικών Δραστηριοτήτων, απευθύνεται δε σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας – μαθητές/-ριες, εκπαιδευτικούς, γονείς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί:

  1. Δια ζώσης τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βέροιας (Μεντρεσέ Τζαμί), ώρα έναρξης 9:00 π.μ.
  2. Διαδικτυακά, την Τρίτη 16, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, ώρα έναρξης 8:30 π.μ., σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Ρεθύμνου.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ευχαριστεί την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για την ευγενική παραχώρηση του Παύλειου Πολιτιστικού Κέντρου για την υλοποίηση της εκδήλωσης. Ευχαριστεί επίσης τον Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Βέροιας για την προσφορά νερών και χυμών.

Επισυνάπτονται το πρόγραμμα της εκδήλωσης (δια ζώσης και διαδικτυακής)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δια ζώσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ διαδικτυακής

banner-article

Ροη ειδήσεων