Βέροια Πολιτική

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας για το τραγικό θανατηφόρο δυστύχημα και τον άδικο χαμό δύο γυναικών στην Πατρίδα Ημαθίας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο άτυχων γυναικών, οι οποίες τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί στο θανατηφόρο ατύχημα στην Πατρίδα

Πέρα από τις ενδεχόμενες ευθύνες του οδηγού του οχήματος έρχονται στην επιφάνεια με αυτό τον τραγικό τρόπο οι ευθύνες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των κυβερνήσεων διαχρονικά για το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια η σύνδεση του κάθετου άξονα Πατρίδα-Έδεσσα (έργο που έχει σταματήσει ως τη Νάουσα) με την Εγνατία, με αποτέλεσμα όλος ο όγκος των επιβατικών Ι.Χ., των λεωφορείων και των φορτηγών να περνάει μέσα από το χωριό, αυξάνοντας τους κινδύνους για τις ζωές των κατοίκων της περιοχής. Ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνη, γιατί όλα τα φορτηγά που κατευθύνονται στα συσκευαστήρια φρούτων της περιοχής περνούν μέσα από το χωριό. Να επισημάνουμε, τέλος, πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοια είναι η κυκλοφοριακή κατάσταση και ανάλογους κινδύνους αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι σε διάφορα σημεία και μέσα στην πόλη της Βέροιας ακόμα και σε σημεία που υπάρχουν σχολικές μονάδες, όπως π.χ. στη Λεωφόρο Στρατού, στην Περιφερειακή οδό, κ.ά.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βέροιας διεκδικεί την άμεση σύνδεση του οδικού άξονα Πατρίδα-Έδεσσα με την Εγνατία Οδό και τη λήψη κάθε μέτρου για να προστατευθούν οι κάτοικοι της περιοχής κι ολόκληρου του Δήμου μας για να μη θρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα.

Βέροια, 1/4/2024

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

Βέροια: Τραγωδία! ΙΧ παρέσυρε δύο γυναίκες σε στάση λεωφορείου και τις τραυμάτισε θανάσιμα

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο