Διάφορα

4 ζευγάρια παπούτσια για να είμαστε in fashion!

Όσα παπούτσια και αν βρίσκονται στη ντουλάπα μας, υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα ζευγάρια τα οποία αγαπάμε λίγο περισσότερο και τα προτιμάμε για το κάθε μας outfit. Αυτά τα παπούτσια αποτελούν την safe επιλογή όταν δυσκολευόμαστε να κάνουμε το styling σε κάποιο outfit. Εάν λοιπόν θες να μάθεις ποια είναι αυτά τα 4 must have παπούτσια που δεν θα πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου συνέχισε να διαβάζεις τη συνέχεια αυτού του άρθρου.

  • Λευκά sneakers

Εάν έπρεπε να διαλέξεις ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια για τη συλλογή σου, τότε αυτό θα έπρεπε να ήταν τα λευκά sneakers. Είναι πολύ άνετα, ιδανικά για τα simple outfits, πχ για μια βόλτα, για το γραφείο και για την καθημερινότητα αλλά ταυτόχρονα παραμένει το πιο στιλάτο και κομψό ζευγάρι. Αναμφισβήτητα λοιπόν, θα πρέπει να έχεις ένα τέτοιο ζευγάρι το οποίο θα μπορείς να χρησιμοποιείς κάθε μέρα συνδυάζοντας το εύκολα με τα ρούχα σου, δημιουργώντας τα πιο trendy και stylish outfits.

  • Γόβες

Ένα ζευγάρι το οποίο χρειάζεσαι για τις πιο επίσημες και elegant εμφανίσεις σου είναι οι γόβες. Είναι ένα από τα πιο διαχρονικά παπούτσια τα οποία σου δίνουν την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το look σου κάνοντας μια από τις πιο feminine εμφανίσεις. Οι γόβες https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/heels/ μπορούν να φορεθούν όλο το χειμώνα, είτε σε μια βραδινή βόλτα, σε ένα outfit για γάμο ή ακόμα και σε πιο επίσημες εξόδους και περιστάσεις. Εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ζευγάρι ποιοτικές και ιδιαίτερες γόβες, έφτασε η στιγμή να κάνεις μια βόλτα στα αγαπημένα σου καταστήματα και να τις αποκτήσεις.

  • Mules

Εάν θες να έχεις ένα πιο ιδιαίτερο ζευγάρι για τις καλοκαιρινές και ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου τότε σίγουρα πρέπει να αποκτήσεις ένα ζευγάρι mules. Τα mules https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/pedila/pedila-mules/ έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά στη μόδα και φοριούνται από κάθε fashionista οπότε μη χάσεις την ευκαιρία να αγοράσεις ένα τέτοιο ζευγάρι και να πειραματιστείς με το style σου. Στα καταστήματα θα βρεις πολλές επιλογές σε mules με πιο χαμηλό τακούνι ώστε να τα φοράς στις πιο απλές εμφανίσεις σου.

  • Πέδιλα

Το απόλυτο καλοκαιρινό ζευγάρι παπούτσια δεν είναι άλλο από τα πέδιλα. Είναι παρά πολύ βολικά, ιδανικά για τις διακοπές σου και μια safe αγορά καθώς γνωρίζεις ότι ένα τέτοιο ζευγάρι θα είναι πάντα διαχρονικό. Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε ένα ποιοτικό ζευγάρι πέδιλα το οποίο θα μπορείς να φοράς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αναδεικνύοντας την υπέροχη αίσθηση του style σου.

——–

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας