Αστυνομικό Δελτίο Βέροια Κοινωνική ζωή Τοπικά

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας: Ευχαριστήριο στον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας – Πέλλας για δωρεά φαρμακευτικού υλικού

Σήμερα 13/02/2024 η Ένωση μας αξιοποιώντας την ευγενική δωρεά φαρμακευτικού υλικού του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας «Σ.Φ.Η.Π.» αλλά και με ίδιες δαπάνες προσέφερε στις τρεις επιχειρησιακές ομάδες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ( Ο.Π.Κ.Ε. , ΔΙ.ΑΣ. και Διμοιρία Υποστήριξης Ημαθίας) από ένα φαρμακείο με πλήρες φαρμακευτικό υλικό για κάθε έκτακτη ανάγκη παροχής πρώτων βοηθειών καθώς και ειδικούς επιχειρησιακούς αιμοστατικούς επιδέσμους «Tourniquet».

Σε μία ιδεατή Αστυνομία, σε μία ιδανικά οργανωμένη κρατική υπηρεσία, ο ιατρικοφαρμακευτικός εξοπλισμός των ένστολων επιχειρησιακών ομάδων της Ελληνικής Αστυνομίας θα έπρεπε να είναι δεδομένος. Τόσο δεδομένος όση και η υποχρέωση των ένστολων να φορούν στολή κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

Στην έκθεση των παραπάνω συνθηκών, έρχεται η ίδια η κοινωνία να καλύψει αυτά τα κενά. Γι΄αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σ.Φ.Η.Π. για τη θετική του ανταπόκριση με την προσφορά φαρμακευτικού υλικού προς την Ένωση και τα μέλη μας.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας