Εργασιακά Κοινωνία Συν & Πλην Σχόλια

Πτυχία στα αζήτητα, ενώ οι influncers μεσουρανούν!

Σκοτώνονται τα παιδιά να πάρουν το πτυχίο τους, αφού προηγουμένως έχουν ξοδέψει αμέτρητες ώρες στο διάβασμα και πολλά λεφτά, (που συνήθως δεν περισσεύουν στην οικογένεια), σε φροντιστήρια. Και να και ένα μεταπτυχιακό μετά, για να είναι πιο ισχυρά τα προσόντα τους στην αγορά εργασίας! Και μετά;

Και μετά, πολλές φορές, αυτά τα πτυχία μένουν στα αζήτητα και τα παιδιά ξενιτεύονται ή αναγκάζονται να κάνουν δουλειές, που δεν τα εκφράζουν και δεν έχουν καμιά σχέση με τα πτυχία τους. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα στην Ελλάδα του σήμερα!

Κι όμως! Υπάρχουν ευκαιρίες! Το ΜΕΤΑ με τις διάφορες πλατφόρμες του μπορεί να σας χρυσώσει! Αρκεί να διαθέτετε… γοητεία και να είστε ικανοί, (παίζοντας στα δάχτυλα το instagramm ή το ΤικΤοκ ή το face book), να έχετε “ακολούθους”, δηλαδή followers, στη  νέα γλώσσα της επικοινωνίας!

Ακολούθους είχαν ή έχουν και τώρα οι βασιλικές οικογένειες! Θα έχετε κι εσείς! Συγκλονιστικό! Δηλαδή, αν έχετε μια φωτογραφία με μαγιό, που να αναδεικνύει το καλλίγραμμο σώμα σας, ή τους γυμνασμένους μυς σας, ή το αστραφτερό σας χαμόγελο, ή το όλο υποσχέσεις βλέμμα σας, τα like θα πέφτουν βροχή και οι ακόλουθοι θα αυξάνονται και θα πληθύνονται!

Και βέβαια, ποιος εμποδίζει ποιον να εκθέτει τη γοητεία του εισπράττοντας τηλεθαυμασμό; Κανείς.

Όμως, η συνέχεια είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα! Αν είσαι πετυχημένος ή πετυχημένη influncer, σου δίνονται για κάθε διαφήμιση στο λογαριασμό σου μέχρι και 10.000 ευρώ!  Μόνο για μια διαφήμιση, αφού θα την έχουν δει τόσοι ακόλουθοί σου! Λεφτά που δε θα πάρει ένας εργάτης ή μια καθαρίστρια μια ολόκληρη χρονιά!

Άτιμη φύση! Άλλους τους έκανες ωραίους και τους χάρισες ακολούθους κι άλλους τους έριξες στις γαλέρες να τραβάνε κουπί!

Επομένως!!! Κοντός ψαλμός αλληλούια! Το σύγχρονο επάγγελμα είναι να γίνετε influncer! Κι επειδή κι εμείς δεν τα ξέραμε όλα αυτά παραθέτουμε και σχετικό δημοσίευμα, που θα σας φωτίσει… ( newmoney)

far

 

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας