Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη μέσα σε μπαούλο στην Χαλκιδική εντοπίστηκε η 41χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί την Πρωτοχρονιά

Νεκρή, μέσα σε ένα μπαούλο, που ήταν πεταμένο σε δύσβατη περιοχή στην Χαλκιδική, εντοπίστηκε πριν από λίγο η 41χρονη έγκυος, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο θάνατος της 41χρονης γυναίκας, που διένυε τον τρίτο μήνα της κύησής της, αποδίδεται σε δολοφονία και όλα δείχνουν ότι δράστης είναι ο σύντροφός της.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να έχουν ήδη προχωρήσει στην προσαγωγή του συντρόφου και ακόμη ενός ατόμου, φίλου του συντρόφου, για την υπόθεση.

Στο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, οι αρχές εντόπισαν αποτυπώματα φίλου του που είναι σεσημασμένος. Ο εν λόγω άνδρας προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσαν μαζί με τον σύντροφο της 41χρονης, την έγκυο γυναίκα.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΠΘ ανέλαβε την ιατροδικαστική εξέταση της σορού.

Τα «ύποπτα» SMS

Σημειώνεται  πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών είχαν βρεθεί δύο γραπτά μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό της 41χρονης – καθώς αμφισβητείται ότι αυτά τα μηνύματα εστάλησαν από την ίδια.

Τα μηνύματα, ένα προς το σύντροφό της και ένα προς τη μητέρα της χαρακτηρίζονται αντιφατικού ύφους και αυτό προκαλεί ανησυχία.

Οι αρχές «σαρώνουν» τι έγινε τις τελευταίες ώρες πριν την εξαφάνισή της, ενώ εξετάζονται κάμερες στη διαδρομή της περιοχής που έμενε με το σύντροφό της, αλλά και καταθέσεις ανθρώπων του περιβάλλοντός της.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η κατάθεση του συντρόφου της ο οποίος κατέθετε επί ώρες την περασμένη εβδομάδα στην αστυνομία. Προξενεί εντύπωση ότι στην κατάθεσή του ο σύντροφος της 41χρονης ανέφερε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε το πρωί της 2ας Ιανουαρίου ενώ η ανακοίνωση της εξαφάνισης από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά.

«Κοιμήθηκε μαζί μου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Όταν ξύπνησα το πρωί της Τρίτης δεν ήταν δίπλα μου. Βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, που έγραφε ότι είχε πάρει όσα χρήματα είχαμε και θα πήγαινε στη μητέρα της. Στη συνέχεια έμαθα ότι δεν εμφανίστηκε ούτε εκεί», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο σύντροφος, ο οποίος κόλλησε τις προηγούμενες μέρες αφίσες στην περιοχή της Καλαμαριάς όπου έμενε μαζί με την 41χρονη προκειμένου να ζητήσει την συνδρομή και των πολιτών.

Τόσο ο σύντροφος της 41χρονης όσο και ο φίλος του είναι υπό κράτηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Σήμανσης ελέγχει εξονυχιστικά το αυτοκίνητο του φίλου του με το οποίο φέρονται οι δύο άνδρες να μετέφεραν το πτώμα, ενώ Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μεταβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο σημείο που υποδείχθηκε από τον φίλο του ότι απέρριψαν τη σορό.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Πώς έφτασε στα ίχνη του δράστη η Αστυνομία

Αμέσως μετά την εξαφάνιση της γυναίκας η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες. Στο πλαίσιο ανάλυσης υλικού από κάμερες της περιοχής, εντοπίστηκε ο φίλος της μαζί με τον φίλο του να βγαίνουν από το σπίτι κουβαλώντας ένα μπαούλο.

Η Αστυνομία στη συνέχεια έκανε έρευνα στο σπίτι όπου εντόπισε ίχνη αίματος, τρίχες της γυναίκας και DNA. Στη συνέχεια προχώρησε σε προσαγωγή αρχικά του φίλου του δράστη, ο οποίος ομολόγησε πως βοήθησε τον φίλο της 41χονης να μεταφέρουν το άψυχο σώμα στο σημείο που βρέθηκε στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, είπε πως αυτός δεν είχε καμία ανάμιξη στον φόνο και η μόνη του εμπλοκή ήταν στη μεταφορά του πτώματος.Τέλος, είπε πως το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε και ενδοοικογενειακή βία.

Με πληροφορίες από tanea.gr & alfavita.gr

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας