Βέροια Εκδηλώσεις Θέατρο Πολιτισμός

Βέροια: Παιδική παράσταση ο Καρυοθραύστης, στο Χώρο Τεχνών για καλό σκοπό! / Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – Ο Καρυοθραύστης

 στον Χώρο Τεχνών για καλό σκοπό!

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 17.00

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας και η ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας υποδέχονται την πολυαγαπημένη παιδική θεατρική παράσταση, “Ο Καρυοθραύστης” στην Βέροια, Χώρος Τεχνών,  Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, 17.00 για καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό, αποκλειστικά σε παιδιά!

Η Κέλλυ Σταμουλάκη, βασίζεται στο κλασικό παραμύθι του E.T.A. Χόφμαν “Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικών” και μας παρουσιάζει την παραμυθένια ιστορία της Κλάρα, μιας νεαρής κοπέλας που βυθίζεται σε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα, χορούς και μυστήρια. Με τη βοήθεια του θαρραλέου Καρυοθραύστη, η Κλάρα αντιμετωπίζει τον κακό Βασιλιά των Ποντικών και ξεκινά ένα επικό ταξίδι προς τη γη των γλυκών. Στο ταξίδι τους αυτό θα συναντήσουν απίστευτα πλάσματα, όπως ζαχαρωτά που χορεύουν, ευγενικές νεράιδες και απρόβλεπτες μάγισσες. Οι θεατές θα μεταφερθούν σε έναν κόσμο αφηγηματικής ευφυΐας, όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

3 Αλλαγές σκηνικών, 25 κοστούμια, πολλές εντυπωσιακές κατασκευές & 6 ηθοποιοί

Η παιδική παράσταση “Ο Καρυοθραύστης” είναι μια συναρπαστική σύνθεση από χορό, μουσική και φαντασία, που θα αφήσει το κοινό με χαμόγελα και αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας κορυφαίων καλλιτεχνών. Η σκηνοθέτης έχει ενσωματώσει εντυπωσιακά σκηνικά, ειδικές κατασκευές, εφέ και ρομαντικά κοστούμια του Σάββα Πασχαλίδη, που μεταφέρουν τους θεατές στον κόσμο του παραμυθιού. Η μουσική του Τσαϊκόφσκι, προσθέτει μια ακόμα διάσταση στην μαγευτική ατμόσφαιρα της παράστασης, καθώς και η πρωτότυπη μουσική που έχει συνθέσει η Ελένη Καρβέλη, η οποία εντείνει τη δράση του έργου.

Ελάτε να ζήσετε μαζί μας αυτή την μαγική περιπέτεια των Χριστουγέννων με την παράσταση “Ο Καρυοθραύστης”!

—————————————————————

trailer: https://www.youtube.com/watch?v=k1E2y9chfiE

—————————————————————

Πληροφορίες

Ημερομηνία παράστασης: Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 17.00
Χώρος Τεχνών Βέροιας

Εισιτήρια

Τιμή εισιτηρίου: 5€

Προπώληση εισιτηρίων

  • Στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας, Παύλου Μελά 8 & Μπιζανίου, 3ος όροφος, τηλ.2331078100
  • Στο Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο , Ελ. Βενιζέλου 38,τηλ.2331024612
banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο