Βέροια

«Τα παιδιά της άνοιξης»: Πρόσκληση για την Μουσικό – Θεατρική Παρουσίαση με τίτλο «Η ιστορία έως τώρα» / Κυριακή 03 Δεκεμβρίου

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «Τα παιδιά της άνοιξης» διοργανώνει την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00 στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια μουσικό – θεατρική παρουσίαση των δράσεων της καμπάνιας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Ημαθίας με τίτλο «Η ιστορία έως τώρα»

Η καμπάνια της ανέγερσης κλείνει τρία χρόνια από το ξεκίνημά της και κατά την διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν διάφορες παράλληλες δράσεις για την υποστήριξή της. Όλες αυτές οι δράσεις θα παρουσιαστούν επί της οθόνης ενώ πολλές από αυτές θα διαδραματιστούν παράλληλα και επί σκηνής. Η καμπάνια μας ολοκληρώνεται με την τελευταία μας δράση με τίτλο «Βάλε το αποτύπωμά σου!» που αποσκοπεί στην αναζήτηση 180 Χρυσών Δωρητών που θα προσφέρουν τα χρήματα τα οποία και θα επιταχύνουν την έγκαιρη και άρτια υλοποίηση του έργου αυτού.
 
Μαζί μας θα βρίσκονται ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, ο Ματθαίος συμμετέχει στην πρώτη μας δράση με τίτλο «Έλα στην θέση αυτών των παιδιών» ενώ ο Κωνσταντίνος στην τελευταία δράση με το τραγούδι «Παιδιά της Άνοιξης» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την Heaven Music. 
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση.

Η παρουσία στην εκδήλωση θα πραγματοποιείται μόνο με την επίδειξη της δωρεάν πρόσκλησης.

Για προσκλήσεις επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα παιδιά της άνοιξης» στο 23330 27212.

Ομάδα Επικοινωνίας και Στρατηγικής της Καμπάνιας για την Ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. “Τα Παιδιά της Άνοιξης” στην Πατρίδα Βέροιας

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας

Ελεονώρα Σαρκατζή

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας

Website: www.tapaidiatisanoixis.gr | www.bili.gr | ΚΙΝ: 6947831210

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας