Αλεξάνδρεια

Περιοδείες κλιμακίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας»: Αρκετά με το «πάμε κι όπου βγει». Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»!

Τα χωριά Παλαιοχώρι, Λιανοβέργι και το Πλατύ επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη αντιπροσωπεία του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας», αποτελούμενη από τους Ηλία Ιακωβίδη, υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας, καθώς και κλιμάκιο υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. Μαζί τους παρευρέθηκαν και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Π.Ε Ημαθίας, Χρήστος Γαλατσίδας και Δημήτριος-Θεόδωρος Κολιούκος.

Συναντήθηκαν με τους επαγγελματίες των καταστημάτων, καθώς και με αγρότες-πολίτες της περιοχής από τους οποίους ενημερώθηκαν για τα προβλήματα βιοπορισμού, την δεινή οικονομική κατάσταση που βρίσκονται, τις φορολογικές επιβαρύνσεις ενώ ενημερώθηκαν για τις σοβαρές ανάγκες που έχει η πόλη, κι ευρύτερα ο Δήμος Αλεξάνδρειας, σε έργα συντήρησης και αναβάθμισης αλλά και για την ποιότητα ζωής των πολιτών.

  Οι πολίτες εξέφρασαν τα παράπονά τους με κύρια προβλήματα τα απορρίμματα και η αποκομιδή τους, για την ύδρευση κι αποχέτευση, για το θέμα της κατάστασης των κουνουπιών με τα σοβαρά κρούσματα της περιοχής και την ανεπαρκή αντιμετώπισή τους από Δήμο και Περιφέρεια, τα λύματα και τα κανάλια, την κακή κατάσταση της οδοποιίας και του πράσινου στους δημοτικούς – κεντρικούς δρόμους αλλά και στα εγκαταλελειμμένα οικόπεδα. Γενικά αναπτύχθηκε στις συζητήσεις η απαξίωση των χωριών αλλά και των κέντρων κάθε δημοτικής ενότητας.

Η αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για ακόμη μια φορά τόνισε την υποστήριξή της, λαμβάνοντας υπόψη τα πολυάριθμα και σύνθετα προβλήματα που έχουν προκληθεί με ευθύνη των κυβερνήσεων και έκανε σαφές με τις θέσεις της, που αναπτύχθηκαν, ότι η τοποθέτηση κάθε δημοτικής αρχής, απέναντι στο γενικότερο πλαίσιο και την πολιτική που ακολουθείται, πρέπει να στοχεύει στην λαϊκή οικογένεια, τα εργατικά – λαϊκά στρώματα και τη νέα γενιά που πλήττονται.

Σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, το πραγματικό δίλημμα για τον λαό, τους εργαζόμενους παραμένει ίδιο: «Ανάπτυξη για ποιον και από ποιον». Ανάπτυξη με βάση τις λαϊκές ανάγκες και τις δυνατότητες του τόπου και της εποχής ή με βάση την κερδοφορία και τον ανταγωνισμό των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που όλο και πιο πολύ περιορίζουν την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών; Εδώ κρίνονται οι πολιτικές δυνάμεις και τα πρόσωπα που παίρνουν μέρος και στις τοπικές εκλογές.

Στους Δήμους και τις Περιφέρειες δεν ψάχνουμε για διαφορές ανάμεσα στους εκλεκτούς των κομμάτων. Κάνουμε την πραγματική διαφορά.

Αρκετά με το «πάμε κι όπου βγει». Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»!

Ενισχύουμε το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

που μπορεί να καταγραφεί την επόμενη μέρα των εκλογών!

Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, σε Δήμο και Περιφέρεια, που στηρίζει το ΚΚΕ, παντού».

 

Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας

Ροη ειδήσεων