Εικαστικά Πολιτισμός Τοπικά

Γκαλερί Παπατζίκου – Στον απόηχο της ART- ATHINA

Η 30η ART-ATHINA πέρασε στην ιστορία, μαζί και η συμμετοχή μας, που είναι η 10η συνεχόμενη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν είναι η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα και έχει θεσμοθετηθεί και διοργανώνεται από τον ΠΣΑΤ, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, του οποίου είμαστε μέλος.

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο Γιάννης Ζιώγας, ο Γιώργος Κατσάγγελος και η Άρτεμις Ποταμιάνου είναι οι εικαστικοί που εκπροσώπησαν την γκαλερί στη φετινή Art-Athina. Παρουσιάσαμε έργα από παλαιότερες περιόδους, αλλά και πρόσφατα. Επιλογή που βεβαιώνει την συνέχεια της παρουσίας τους στο χώρο της τέχνης.

Θετικές ήταν οι κριτικές για το περίπτερό μας. Χαρήκαμε επίσης τις επαινετικές αναφορές για τη συμμετοχή μας. Μάλιστα για πολλούς αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη και λόγο για κουβέντα η μακροβιότητα της γκαλερί μας στην  περιφέρεια, σε μια πόλη σαν τη Βέροια.

Το ΖΑΠΠΕΙΟ, εμβληματικός χώρος, μας φιλοξένησε από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Ένας ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός επισκεπτών, φιλότεχνοι, συλλέκτες κ.α. δώσανε το παρόν και ενημερώθηκαν για τις τάσεις της σύγχρονης εικαστικής σκηνής.

Πολλοί νέοι άνθρωποι και οικογένειες κινήθηκαν στους χώρους του Ζαππείου και συμμετείχαν στο παράλληλο πρόγραμμα που συμπεριλάμβανε ομιλίες, video, performances αλλά και δραστηριότητες για τους λιλιπούτειους επισκέπτες.

Επιστροφή στη βάση μας λοιπόν, με ωραίες αναμνήσεις, πολλές εικόνες και την ευχή να ‘μαστε καλά και να δηλώσουμε παρόντες και  στην 31η διοργάνωση.

Ευχαριστίες σε όλους όσοι μας επισκέφτηκαν στην φετινή διοργάνωση.

………………….

Ανάμεσα στους επισκέπτες μας:

Νίκος Ανδρουλάκης-Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννα Γραμματοπούλου, Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μίνως Μάτσας, Κατερίνα Παπακώστα, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Μάνος Στεφανίδης, Δημοσθένης Δαββέτας, Μίμης Δομάζος, Πόπη Δομάζου, Νίκος Σαργκάνης,  Δήμητρα Σιατερλή, Πίνο Παντολφίνι
………………………..
Βίκυ Μελικιώτου Παπατζίκου

 

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας