Εκδηλώσεις Μουσική Πολιτισμός Τοπικά

Βέροια / ΚΕΠΑ: Συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ / Θέατρο Άλσους, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Η ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας με νέα της ανακοίνωση ενημερώνει ότι η συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στο Θέατρο Άλσους “Μελίνα Μερκούρη”  θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

—————

Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ‘Άλσος ’23 «Το καλοκαίρι αλλάζει» φιλοξενεί τους ΠΥΞ ΛΑΞ την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη».

Υποδεχόμαστε το συναυλιακό καλοκαίρι του 2023 μαζί με τους Πυξ Λαξ! Παντού και πάντα, μαζί με αυτούς τους θρυλικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής ροκ, που ενσαρκώνουν την ενωτική δύναμη της μουσικής, τον κοινωνικό της χαρακτήρα, που ζωντανεύουν τις παρέες και βάζουν φωτιά στα συναισθήματα.

Οι αιώνιοι αγαπημένοι του ελληνικού μουσικόφιλου κοινού τραγουδούν για τις «παλιές» και τις νέες αγάπες, εξερευνούν την τέχνη τους, αναζητούν και χτίζουν νέες μουσικές ταυτότητες αλλά πάνω απ’ όλα συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα , να δίνουν συναυλίες!

Οι Πυξ Λαξ, ακμαίοι και ανθεκτικοί, εκφράζουν το κλασικό, το διαχρονικό, αυτό που δε χάνεται, που δεν ξεχνιέται, που δε σβήνει από το πέρασμα του εφήμερου. Οι στίχοι και οι μουσικές τους διακρίνονται όχι μόνο για τη μελωδικότητά τους αλλά και για την οικουμενικότητά τους. Εξακολουθούν να δονούν την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων, νέων και μεγαλύτερων.

Με την νέα τους περιοδεία, οι ΠΥΞ ΛΑΞ ανοίγουν και φέτος την πόρτα στο κοινό τους και το προσκαλούν σε μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

ΠΥΞ ΛΑΞ, ένας έρωτας που δε λέει να ξεθωριάσει! Που παραμένει φλογερός!

Τιμή Εισιτηρίων

viva.gr (Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην τιμή των 13€ από το viva.gr)

Προπώληση: 15€   Είσοδος: 18€

Προπώληση εισιτηρίων 

Χώρος Τεχνών, 3ος όροφος, τηλ. 2331078100

Καφέ Μπρίκι τηλ. 23310-20201

Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο: τηλ.2331024612.

Μεζεδοπωλείο Στάσου Μύγδαλα: τηλ. 233112032

Παραγωγή: MADE OF STONE E.E.

banner-article

Ροη ειδήσεων