Τοπικά

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Ημαθία η Συρμούλα Τζήμα

Με αίσθημα ευθύνης, κύριο μέλημα μου είναι να κοιτώ τους πολίτες στα μάτια και να λέω πάντα την αλήθεια, μακριά όπως έχω επαναλάβει από σενάρια, υποθέσεις και εκλογομαγειρία. Πεποίθηση και πάγια αρχή μου η πίστη μου στην ανάγκη συμμέτοχης των νέων στα κοινά , ιδέα που υποστηρίζω με θέρμη όλα αυτά τα χρόνια τόσο κατά την διδασκαλία της πολιτικής παιδείας στους μαθητές και σπουδαστές μου όσο και κατά τη διοργάνωση των δημοτικών συμβουλίων για νέους. Αυτή ακριβώς η όρεξη για προσφορά και για την αλλαγή του τόπου μας προς το καλύτερο με ώθησε πριν δέκα χρόνια να θέσω υποψηφιότητα αρχικά στην Δημοτική Κοινότητα Βέροιας και στη συνέχεια για τον Δήμο Βέροιας θητεύοντας συνεχόμενα μέχρι σήμερα, με συνέπεια και μαχητικότητα και τιμώντας την ψήφο και την προτίμηση των πολιτών. Η παράταξη με την οποία εκλέχτηκα αποφάσισε να συμμετέχει στην συνδιοίκηση του Δήμου Βέροιας. Επρόκειτο για μια επιβεβλημένη απόφαση ιστορικής σημασίας στην περίοδο του συστήματος της απλής αναλογικής και για τις δυο παρατάξεις που ελήφθη με μοναδικό μέλημα το καλό του δήμου και την λήψη συλλογικών και συνεργατικών  αποφάσεων  για τις ανάγκες διοίκησης χωρίς να τεθούν προσωπικές δεσμεύσεις για μελλοντική πολιτική συμπόρευση, όπως έχω δηλώσει με παρρησία και εντός του δημοτικού συμβουλίου.

Τέσσερα έτη υπηρετώ ως αντιδήμαρχος ύστερα από την τιμητική πρόταση της δημοτικής μου παράταξης «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη» και είμαι υπερήφανη που με εργατικότητα ασκώ τα καθήκοντα μου βρισκόμενη καθημερινά, δίπλα στα σχολεία, στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας, όπως και στο συμβουλευτικό κέντρο γυναικών του Δήμου Βέροιας, εκπονώντας παράλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις ευαισθητοποίησης. Τα αποτελέσματα φυσικά της δουλειάς και της προσπάθειας τα κρίνουν πάντα οι πολίτες και σε αυτούς ανήκει πρωτίστως η κριτική.

Οι πολιτικές μου αποφάσεις είναι πάντα αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Έχω μάθει να πορεύομαι αγέρωχα ,με σεβασμό σε αρχές και σε αξίες και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο προχωρώντας μπροστά, ούσα διαλλακτική αλλά και ενωτική , διατηρώντας  όμως πάντα τις προσωπικές μου απόψεις αλλά και ασκώντας κριτική, με όραμα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μου.

Ήρθε η στιγμή για μένα να συμμετέχω στα κοινά και από ένα άλλο μετερίζι, τον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα μεγάλα έργα τα οποία οραματίζεται αλλά και αυτά που ήδη διαχειρίζεται και θα φέρει εις πέρας στο επόμενο διάστημα αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τον τόπο μας. Αποδέχτηκα την πολύ τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα να είμαι υποψήφια για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Η συμβολή του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη μας, κ. Κωσταντίνου Καλαιτζίδη  στα έργα πνοής που εκπονούνται στην Ημαθία είναι αδιαμφισβήτητη.  Θα ήταν τιμή μου με την στήριξη όλων σας, να εκλεγώ και να συνεργαστώ και με τους δύο, ως περιφερειακή σύμβουλος για την επόμενη πενταετία.

ΣΥΡΜΟΥΛΑ ΤΖΗΜΑ-ΤΟΠΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

& ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων

Ο Λόμπο