Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πανικός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας που βρέθηκε φίδι

Ένα φίδι εντοπίστηκε σε υπεραστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας σκορπώντας τον πανικό στους επιβάτες.

Σύμφωνα με το thestival.gr, μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φλώρινας εντοπίστηκε φίδι, η παρουσία του οποίου έγινε αντιληπτή στη διάρκεια του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Φλώρινα.

Στη θέα του φιδιού οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν. Ο οδηγός αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Σταθμό Μακεδονία, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, λίγες ώρες νωρίτερα που το συγκεκριμένο λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα – Θεσσαλονίκη, μία από τις επιβάτιδες κουβαλούσε μαζί της το κατοικίδιό της, ένα κοραλόφιδο.

Όταν το λεωφορείο έφτασε στη Θεσσαλονίκη, η γυναίκα αποβιβάστηκε χωρίς να πάρει μαζί της το φίδι της. Καθώς το λεωφορείο ξεκίνησε το δρομολόγιο προς τη Φλώρινα, οι επιβάτες του συνειδητοποίησαν ότι μαζί τους ταξιδεύει ένα ερπετό.

Το όχημα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου οι επιβάτες κατέβηκαν από το λεωφορείο και οι πυροσβέστες παρέμειναν εκεί μέχρι να φτάσει η ιδιοκτήτρια του κοραλόφιδου, η οποία και το παρέλαβε.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το φίδι δεν ήταν επικίνδυνο και δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας