Κοινωνική ζωή

Το ΚΚΕ για τον πρόωρο θάνατο της σ. Σούλας Βαβούρη

Οι Τ.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Τ.Ε. Αυτοαπασχολούμενων αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη τον αναπάντεχο, πρόωρο θάνατο της συντρόφισσας μας Σούλας Βαβούρη.

Η συντρόφισσα Σούλα , είχε καταγωγή από το Πρόχωμα όπου γεννήθηκε το 1958 από βιοπαλαιστές γονείς. Στα 20 της χρόνια , νεαρή κοπέλα , βρέθηκε μετανάστρια στην Σουηδία και συγχρόνως με τη νέα της ζωή ήρθε σε επαφή με την κομμουνιστική ιδεολογία . Αρχικά ως μέλος της ΚΝΕ στη Στοκχόλμη ,αργότερα Γραμματέας της Οργάνωσης και Κομματικό μέλος. Είχε βαθιά πίστη στη δύναμη της εργατικής τάξης και επιστρέφοντας στην πατρίδα το 1984, πρώτα στους Αμπελόκηπους και μετά στην Καλαμαριά , συνέχισε την αγωνιστική της πορεία μαζί με την οικογένεια της. Διετέλεσε Γραμματέας της ΚΟΒ Κέντρου Καλαμαριάς και μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Καλαμαριάς επί σειρά ετών. Δούλεψε ακούραστα σε όποια χρέωση της έδινε το Κόμμα.

Εκ μέρους των Τ.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Τ.Ε. Αυτοαπασχολούμενων εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια της , στις κόρες της Άννα και Κλειώ, στα εγγόνια της και σε όλους τους οικείους της.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας