Βέροια

Όμιλος Φίλων θεάτρου Βέροιας – Ματαιώνεται η παράσταση: Δημήτρη Κεχαΐδη “Το τάβλι”

Λυπούμαστε ιδιαιτέρως καθώς ματαιώνεται η παράσταση ΤΟ ΤΑΒΛΙ λόγω ασθένειας συντελεστή.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί όταν θα είναι εφικτό.Επιστροφή εισιτηρίου γίνεται με επίδειξη του αποκόμματος στο σημείο αγοράς του.
Ο Όμιλος Φίλων θεάτρου και Τεχνών Βέροιας και η θεατρική εταιρεία Μονκς παρουσιάζουν το έργο-σταθμός του Δ. Κεχαΐδη, το ΤΑΒΛΙ στο όμορφο θέατρο της Ραχιάς στις 10/6 στις
σκηνοθεσία: Γ.Μαυρόπουλος
παίζουν: Α. Νικολαΐδης , Χ. Τσάβος

Κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας τάβλι, ο δαιμόνιος Φώντας προσπαθεί να πείσει τον γαμπρό του, τον Κόλια, να ακολουθήσουν ένα παράτολμο, αμοραλιστικό αλλά και εξωφρενικά ουτοπικό σχέδιο για να «πιάσουν την καλή» και να βγουν από το κοινωνικό και οικονομικό τους αδιέξοδο. Η απελπισμένη ανάγκη τους για μια καλύτερη ζωή είναι τόσο μεγάλη, που θα γκρεμίσει κάθε ηθικό φραγμό: δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν τη σύζυγο του Κόλια και αδερφή του Φώντα ως ερωτικό «δόλωμα» για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα κεφάλαια που θα τους επιτρέψουν να πραγματώσουν το μεγάλο τους όνειρο.

Σε μια εποχή που το κυνήγι του εύκολου χρήματος είναι μέρος της ποπ κουλτούρας και η απόκτησή του προβάλλεται ως λύση στα προβλήματα μιας ολόκληρης γενιάς, το προφητικό «Τάβλι» του Κεχαΐδη φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ και προσκαλεί τους θεατές σε μια παρτίδα, στην οποία παίζονται τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις δύο ανθρώπων που ψάχνουν απεγνωσμένα να πιαστούν από κάπου για να γίνουν επιτέλους κάποιοι.
21:00.Προπώληση 9€ [κανονική τιμή 11€] στα βιβλιοπωλεία Ηλιοτρόπιο και Εξώφυλλο &
www.viva.gr/tickets/theater/to-tabli-raxia/  πληροφορίες:6936409883
Εκ μέρους του ΔΣ ο πρόεδρος Άρης Ορφανίδης

Ροη ειδήσεων