Εκδηλώσεις Νάουσα

Ο ARTville – Τεχνόπολη Νάουσας ετοιμάζει μια ξεχωριστή νότα δροσιάς / Πέμπτη 15 Ιουνίου

Ο ARTville – Τεχνόπολη Νάουσας είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στην περιοχή του διευρυμένου Δήμου Νάουσας και φορέας διοργάνωσης των ARTville Festival, River Salsa Openair Festival, ARTville Christmas Festival.

ΣΤΟΧΟΣ – ΟΡΑΜΑ

Στόχος μας είναι η προβολή της πόλης της Νάουσας και των κοινοτήτων της μέσω του πολιτισμού σε κάθε δυνατή μορφή του, η στήριξη νέων καλλιτεχνών και εναλλακτικών μορφών τέχνης, η προώθηση του βιβλίου και της εκπαίδευσης με βάση τις τέχνες.

Όραμα μας είναι να ενώσουμε τους πολίτες κάτω από μία “ομπρέλα” τέχνης, ελεύθερης σκέψης, δημιουργικής έκφρασης, εξωστρέφειας και ομαδικότητας.

MAKING NAOUSSA SPECIAL

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή νότα δροσιάς και διασκέδασης ετοιμάζει στις 15 Ιουνίου 2023 ο ARTVILLE –  ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Σε συνεργασία με τον δήμο Νάουσας και τα δεκαπενταμελή όλων των γυμνασίων και των λυκείων της Νάουσας, οργανώνει δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με νεροτσουλήθρα στο κέντρο της Νάουσας για μικρούς και μεγάλους.

Η δράση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 Ιουνίου από τις 16:00 έως αργά το απόγευμα στην οδό Γ. Κωνσταντινίδη στο κέντρο της Νάουσας.
Θα περιλαμβάνει την δημιουργία νεροτσουλήθρας όπου οι πολίτες θα συμμετέχουν με εισιτήριο 2 ευρώ ανά άτομο, και όλα τα έσοδα της δράσης  θα πάνε για την αγορά ενός απινιδωτή σε ένα δημοτικό σχολείο της πόλης μας.

Για την υλοποίηση της δράσης υπάρχει συνεργασία με τον δήμο, ώστε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, ενώ όλα τα μέλη του συλλόγου μας αλλά και οι εθελοντές θα εργαστούν για την επίτευξη του σκοπού εθελοντικά.Μετά το πέρας της δράσης, θα ακολουθήσει πάρτυ στη λίμνη του δημοτικού πάρκου Νάουσας, με δυο γνωστούς dj του δήμου τους, ( Χρηστό Σαρμπίνο και Πάνο Κυριακίδη)  όπου επίσης όλα τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για την αγορά του απινιδωτή.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε εγκάρδια την παράκληση μας για την συμμετοχή σας στη δράση μας διότι πιστεύουμε ότι μόνον δια της επικοινωνίας των ανθρώπων μέσω των πολιτιστικών δρώμενων θα επανέλθει η ψυχική ανάταση των κοινωνιών μας.

banner-article

Ροη ειδήσεων