Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Ο κ. Μητσοτάκης σε γραμμή Ψαριανού, ανεξέλεγκτος, απαξιώνει τους καθηγητές και δρομολογεί κομματική αξιολόγηση»

Με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης, δια του εκπροσώπου του κ. Σκέρτσου, προσχώρησε στις χυδαιότητες Ψαριανού κατά του συνόλου των καθηγητών της μέσης εκπαίδευσης.

Για τον κ. Μητσοτάκη, οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί Ψαριανού, όπως «καθάρματα», «αρχιμαφιόζοι», «σκουλήκια» και «αλήτες», είναι χαρακτηρισμοί για τους οποίους δεν τρέχει τίποτα, αφού τον κρατάει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί όχι μόνο την ακραία τοξικότητα του  κ. Ψαριανού, αλλά και την απαξίωση των εκπαιδευτικών και της Παιδείας στο παρά ένα των Πανελλαδικών.

Εύλογα γεννιούνται τα ερωτήματα για το αν η υιοθέτηση από τη ΝΔ της χυδαιότητας Ψαριανού προοιωνίζεται την κομματική εργαλειοποίηση της αξιολόγησης των καθηγητών από μια πανίσχυρη και ανεξέλεγκτη κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται την επαναφορά του κλίματος δημοκρατίας και συνεργασίας στα σχολεία, με την επαναφορά του ν.4547/2018 περί αποτίμησης και προγραμματισμού εκπαιδευτικού έργου.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας