Ελλάδα Κοινωνία

Σε δίκη 49χρονος για βιασμό της ανήλικης κόρης του και μαστροπεία

Σε δίκη θα οδηγηθούν τον Ιούνιο έξι άτομα για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και μαστροπεία ενός ανήλικου κοριτσιού. Βασικός κατηγορούμενος ο 49χρονος πατέρας της κοπέλας, ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 15 ετών και στη συνέχεια την εξέδιδε στους άλλους πέντε έναντι αμοιβής.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον περασμένο Δεκέμβριο, από το cretalive.gr αφότου η κοπέλα, 21 ετών σήμερα, προχώρησε σε καταγγελία. Το κορίτσι είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει αφότου ενηλικιώθηκε. Όπως είπε, ο πατέρας της ασέλγησε εις βάρος όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών, υπό την απειλή ότι αν μιλούσε θα τη σκότωνε. Έτσι, συνέχισε να την κακοποιεί και ακολούθως άρχισε να την εκδίδει σε άλλους άνδρες.

Η δίκη με τους έξι συνολικά κατηγορούμενους έχει προσδιοριστεί στα μέσα Ιουνίου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, για τις κατηγορίες κατά περίπτωση: της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση, της εμπορίας ανθρώπων κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ανάμεσα στους εμπλεκόμενους είναι ηλικιωμένος επιχειρηματίας, με τον οποίο εξαναγκαζόταν σε καθημερινή συνεύρεση και μάλιστα υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών, προκειμένου να κάμπτεται η αντίδρασή της. Ενώ της έδινε χρήματα τα οποία έπαιρνε ο πατέρας της. Ανάμεσα στους άνδρες που επίσης κακοποιούσαν το κορίτσι, φέρεται να είναι ο γιος του επιχειρηματία, ένας έμπορος της περιοχής και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Η καταγγέλλουσα περιέγραψε έναν πολύ βίαιο πατέρα, ο οποίος ασκούσε σωματική και ψυχολογική βία από τα παιδικά τους χρόνια στην ίδια και τον αδερφό της, αλλά και στη μητέρα τους. Όπως είπε, τους τιμωρούσε βάζοντάς τους να κάθονται στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας τους να τις αφήσουν κάτω. Όταν πάλι πεινούσαν, έβαζε την οικογένεια του μέσα σε σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά και τους άφηνε στο τέλος νηστικούς.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας