Πολιτική Σκίτσα Χιούμορ Χιουμοριστικά

Μπορούμε και χειρότερα βρε… / σκίτσο Δημήτρης Γεωργοπάλης

Το σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη λοιπόν, είναι ένα δυνατό χαστούκι αλλά και υπενθύμιση στον Έλληνα ψηφοφόρο για το βαρύ φορτίο, που θα επωμιστεί στις 21 Μαΐου. Ο σκιτσογράφος τονίζει, ότι αυτό που ζούμε δεν είναι ανέκδοτο, αλλά η σκληρή πραγματικότητα

Βαρύ το σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη όσο και τα σκάνδαλα.

Οι εκλογές πλησιάζουν απειλητικά προς το μέρος μας, με τα κόμματα να δίνουν σκληρές μάχες στο προεκλογικό πεδίο και τα σκάνδαλα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Σκάνδαλα εγχώρια, σκάνδαλα του εξωτερικού βγαίνουν το φως της δημοσιότητας σχεδόν καθημερινά, με τα κόμματα να δίνουν μάχες, για να σταθούν στα πόδια τους, είτε θάβοντάς τας είτε ξεπλένοντάς τας.

Από τη μία έχουμε τα εγχώρια σκάνδαλα των υποκλοπών, της ανακύκλωσης, της διάχυσης ευρωπαϊκών πόρων σε εκλογικούς φίλους, της ασυδοσίας των funds και των τραπεζών που αφήνουν απροστάτευτη ακόμα και την πρώτη κατοικία. Από την άλλη, οι Έλληνες ευρωβουλευτές μας φαίνεται να ακολουθούν πιστά το παράδειγμα των πρώτων, αποκαλύπτοντας στην Ευρώπη το «σάπιο» προσωπείο τους.

Τι κι αν απομένει ένας μήνας πριν τις εκλογές, 5 από τους συνολικά 21 Έλληνες ευρωβουλευτές βρίσκονται ήδη στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης για ποινικά αδικήματα. Έλληνες εκλεγμένοι ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα κατηγορούνται για δωροδοκία και απάτες, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για απάτες σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για υπέρογκα χρέη προς το δημόσιο και τέλος για βιασμό και κακοποίηση.

Το σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη λοιπόν, είναι ένα δυνατό χαστούκι αλλά και υπενθύμιση στον Έλληνα ψηφοφόρο για το βαρύ φορτίο, που θα επωμιστεί στις 21 Μαΐου. Ο σκιτσογράφος τονίζει, ότι αυτό που ζούμε δεν είναι ανέκδοτο, αλλά η σκληρή πραγματικότητα.

Τελικά στις 21 Μαΐου θα φάμε ή θα δώσουμε το χαστούκι;

kosmodromio.gr

banner-article

Ροη ειδήσεων