Εκδηλώσεις

Θεατρική παράσταση στη Νάουσα: “XEFTILA.GR” – 10 ιστορίες της ελληνικής καθημερινότητας / Πρεμιέρα, Σάββατο 1 Απριλίου

10 ιστορίες της ελληνικής καθημερινότητας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι πρόβες της θεατρικής ομάδας “ΕΡΑΣ-ΤΕΧΝΕΣ”, η οποία θα παρουσιάσει το Σάββατο 1 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης»
το νέο της θεατρικό έργο με τον ιδιαίτερο τίτλο “XEFTILA.GR”. Πρόκειται για σπονδυλωτό έργο από 10 ιστορίες της ελληνικής καθημερινότητας, με δεκάδες σκηνές και ρόλους από 10 ερασιτέχνες ηθοποιούς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπέκα.

Η ελληνική καθημερινότητα που μας πνίγει και μας θυμώνει, η σαπίλα, η διαφθορά, «ο πάτος του βαρελιού». Παραμορφωτικές ματιές, χιούμορ και σάτιρα, σαρκασμός και διαμαρτυρία. Για τον πάτο που δεν τελειώνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, για την πολιτική, τον Τύπο, τις ειδήσεις, τα τηλεοπτικά παράθυρα, την κοσμική ζωή, την life style ξιπασιά και την υπερέκθεση στα social media. Όλα όσα στα οποία ανά τα χρόνια έχουμε εθιστεί ή μας κάνουν να χάνουμε τον εαυτό μας.

Παίζουν (αλφαβητικά): Ιωάννα Γουγούση, Δημήτρης Δροσούνης, Σοφία Καμπάκη, Γρηγόρης Καμτσικάς, Ευγενία Καραμπατζού, Θωμαή Μαγγανάρη, Δημήτρης Πάζος, Κλειώ Πετρά-Μπούσκα, Νικηφόρος Σιάτρης, Ιωάννα Σουλούντση και ο Γιώργος Μπέκας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπέκας

Μουσική επιμέλεια: Νικηφόρος Σιάτρης

Κοστούμια: Θεατρική Ομάδα

Ήχος – Φωτισμοί: Φίλιππος Πηδάσης

Τεχνική υποστήριξη: Φιλώτας Καμτσικάς

Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης», ώρα έναρξης: 20:30. Επόμενες παραστάσεις 2,5 και 8 Απριλίου 2023.

Γενική είσοδος: 5€. Προπώληση εισιτηρίων: Gillan’s Bar (Μ. Αλεξάνδρου 22), κατάστημα παιδικών «Έλενα» (Δημ. Βλάχου 18).

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας