Περίεργα

«Αυτοί είστε»: Viral o Δημήτρης Κουτσούμπας, έγινε λαμπάδα / το… «Κουτσουμπίνι»

Οι «λαμπάδες Κουτσούμπας» έγιναν viral και το εργαστήριο δεν προλαβαίνει να τις κατασκευάζει.

Το αστείρευτο ταλέντο της Πηνελόπης Καλογεροπούλου και τα ομολογουμένως εξαιρετικά comics από τη σειρά «Baby politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου, σε συνδυασμό με τις viral ατάκες του Γ.Γ. του ΚΚΕ –και όχι μόνο- έχουν δημιουργήσει τις λαμπάδες που έγιναν λατρεία και είμαστε βέβαιοι ότι φέτος θα κάνουν την εμφάνισή τους από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Μιλώντας στο ilialive.gr, η Πηνελόπη Καλογεροπούλου ανέφερε: «Η λαμπάδα που έγινε viral από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε πέρυσι το Πάσχα. Συγκεκριμένα, επειδή όλοι οι φίλοι και πελάτες μου ξέρουν ότι φτιάχνω δημιουργίες κατόπιν παραγγελίας, μου ζήτησαν να φτιάξω μια λαμπάδα με την ατάκα του Δημήτρη Κουτσούμπα “Αυτοί είστε” και να απεικονίζει το σχέδιο από την σειρά baby politicians του δημιουργού κόμικς Νικόλα Στεφαδούρου. Έτσι έγινε η πρώτη λαμπάδα».

Το… «Κουτσουμπίνι»

»Αυτή κοινοποιήθηκε στα social από τον τελικό της αποδεκτή και αμέσως έγινε περιζήτητη. Το τηλέφωνο χτυπούσε ασταμάτητα και ήθελαν όλοι μια λαμπάδα «Κουτσουμπίνι». Κάποιοι ήθελαν και το σχέδιο της Αλέκας Παπαρήγα, πάλι από την ίδια σειρά κόμικς του Νικόλα. Ο χρόνος όμως ήταν πολύ περιορισμένος γιατί ήταν ήδη Μεγάλη Εβδομάδα, οπότε υποσχέθηκα σε όσους δεν πρόλαβαν το περσινό Πάσχα ότι φέτος θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένη και θα ξεκινήσω πολύ νωρίς να τις φτιάχνω για να προλάβουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Εδώ και δύο μήνες φτιάχνω λαμπάδες και ο στόχος είναι να γεμίσουν οι εκκλησίες “Κουτσουμπίνια”», συνέχισε, δηλώνοντας πως ο Δημήτρης Κουτσούμπας της αρέσει πάρα πολύ και ως πολιτικός αλλά και ως άνθρωπος.

«Θεωρώ ότι είναι πολύ αυθεντικός και γι’ αυτό οι ατάκες του γίνονται αμέσως viral», επισήμανε, αναφέροντας πως μετά την επίσκεψή του στη Γαλλία της ζητούν η λαμπάδα να έχει τη φράση: «Cher ami cher Camarade», με την οποία ξεκίνησε την ομιλία του προς τους Γάλλους διαδηλωτές.

«Αρκετοί είναι όμως και άλλοι πολιτικοί από το ΚΚΕ που έχουν ζήτηση να γίνουν λαμπάδες, όπως η Κανέλλη, ο Παφίλης, ακόμα και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Πολλοί μου ζητούν να ζωγραφίσω και άλλους πολιτικούς της επικαιρότητας. Η απάντηση μου είναι ότι δεν πάει το χέρι να ζωγραφίσει δεξιά παιδιά…», κατέληξε.

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας