Βέροια

Future Library: «Επενδύουμε στο Βιβλίο 2023 – 2025» / στη Βέροια ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου / Πέμπτη 23 Μαρτίου

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Τρικκαίων κος Δημήτρης Παπαστεργίου,

στη Βέροια την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Δήμαρχος Τρικκαίων κος Δημήτρης Παπαστεργίου, στη Βέροια την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

Περισσότερα βιβλία στα ράφια των βιβλιοθηκών σημαίνει περισσότεροι και καλύτεροι αναγνώστες.

Την Πέμπτη  23 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της καμπάνιας «Επενδύουμε στο Βιβλίο 2023 – 2025» στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, που στηρίζει την πρωτοβουλία. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Δημήτρης Παπαστεργίου, Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

Γιάννης Μπουτάρης, χημικός – οινολόγος και υποστηρικτής της καμπάνιας

Γιάννης Τροχόπουλος, συνιδρυτής του οργανισμού Future Library

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Δέσποινα Βογιατζόγλου.

 Το διάστημα 2023-2025 με σύνθημα «Επενδύουμε στο Βιβλίο» το Future Library στοχεύει στην ανάπτυξη της δράσης του εμπλουτισμού των συλλογών των βιβλιοθηκών, προκειμένου 20.000 βιβλία κάθε χρόνο να βρίσκονται στα ράφια των δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα και στα χέρια των αναγνωστών τους.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά και από το κανάλι του Future Library στο YouTube ( https://www.youtube.com/@FutureLibrary )

Ροη ειδήσεων