Βέροια Επιστήμη

“Nuki” / Το πρώτο βιντεοπαιχνίδι που δημιουργήθηκε στη Βέροια από το μηδέν / κατεβάστε το δωρεάν

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βιντεοπαιχνίδι!!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια δοκιμαστική έκδοση (Alpha version) του “NUKI”!
 Ο “Nuki” ο βασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού φορώντας μια στολή που του έραψε η γιαγιά του η οποία ήταν η Κλωθό , μια από τις 3μοιρες, αποκτάει δυνάμεις με τις οποίες καλείται να σώσει το χωριό και ειδικά τα μικρά παιδιά του χωριού από το κακό που έχουν καταληφθεί. Μετά από μια σειρά μαχών και γρίφων  ο “Nuki” βρίσκει τη μοίρα του!! 
Οι δημιουργοί του “Nuki” Δημήτρης Ανδρεάδης και Γιώργος Παπανικολάου δημιούργησαν μια ομάδα που λέγεται “Moon Dagger studio” και το πρώτο βίντεο παρουσίασης δημοσιεύτηκε όπως επίσης και το  διαθέσιμο link για free download του παιχνιδιού. 
Όπως μας λένε οι δημιουργοί του παιχνιδιού, “το δύσκολο κομμάτι του project είναι πως δημιουργήθηκε από δύο άτομα μόνο, στον ελεύθερο χρόνο τους διότι εργάζονται. Ένας προγραμματιστής για τις ρυθμίσεις όλες και ένας 3d generalist για τα γραφικά και το animation. Και όλα τα αντικείμενα είναι σχεδιασμένα και δημιούργημενα από το μηδέν και όχι αγορασμένα. Γενικώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές παραγωγές Video games. Στόχος μας να γίνει ο “Nuki” ένα ολοκληρωμένο αξιόλογο παιχνίδι που να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από παραγωγές εξωτερικού. Γι αυτό τον λόγο δόθηκε κ η Alpha έκδοση στον κόσμο μόλις ήταν έτοιμη έτσι ώστε να πάρουμε και κριτικές αλλά και να βρούμε σημεία βελτίωσης.”
Παίξτε το παιχνίδι free και αφήστε τα σχόλια σας ώστε ο “Nuki” να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος.
banner-article

Ροη ειδήσεων