Γυναίκα

14 χτενίσματα που μπορούν να γίνουν κυριολεκτικά στο λεπτό

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν κάνει την έλλειψη χρόνου ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα για κάθε γυναίκα που θέλει να περιποιείται τον εαυτό της.

Για παράδειγμα, ένα όμορφο χτένισμα μπορεί να αναβαθμίσει το στυλ μας και να ολοκληρώσει την εμφάνισή μας με τον καλύτερο τρόπο. Τις περισσότερες φορές ωστόσο επιλέγουμε να αφήσουμε απλώς τα μαλλιά μας κάτω, ακριβώς λόγω έλλειψης χρόνου.

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα πως υπάρχουν πολλά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά στο λεπτό; Απίστευτο; Κι όμως, δύο Youtubers σου δείχνουν πως να πετύχεις μία σειρά από υπέροχα hairstyles μέσα σε δευτερόλεπτα… και μάλιστα χρονομετρημένα!

Πρόκειται για εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που είναι ιδανικά για την καθημερινότητα, ή για τις διακοπές όταν θες τα μαλλιά σου να είναι περιποιημένα χωρίς να ξοδέψεις πολύ χρόνο σε αυτά. Μέσα στα παρακάτω βίντεο υπάρχουν βέβαια και προτάσεις που μπορείς να επιλέξεις για τη δημιουργία ενός κομψού και εντυπωσιακού χτενίσματος για μια βραδινή έξοδο.

Είσαι έτοιμη να τα ανακαλύψεις;

8 χτενίσματα του λεπτού που θα σου λύσουν τα χέρια

Στο πρώτο βίντεο, η Youtuber Lainey Marie μας δείχνει 4 χτενίσματα των 60 δευτερολέπτων για μεσαίου μήκους και μακριά μαλλιά.

Το πρώτο ξεκινάει από μια απλή αλογοουρά και με λίγα απλά βήματα καταλήγει σε έναν όμορφο χαμηλό κότσο που είναι ότι πρέπει για τις μέρες με ζέστη και όχι μόνο. Το δεύτερο χτένισμα είναι μία πλάγια πλεξούδα σχοινί που μπορεί να γίνει πραγματικά πολύ εύκολα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Για το τρίτο χτένισμα ξεκινάει κάνοντας μια απλή πλεξούδα (αν έχεις λίγο παραπάνω χρόνο μπορείς να την κάνεις ψαροκόκαλο για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα) με την οποία στη συνέχεια συνθέτει έναν κομψό ψηλό κότσο. Και το βίντεο κλείνει με το τέταρτο χτένισμα που είναι ένα πολύ γρήγορο twisted half up.

Στο δεύτερο βίντεο, η ίδια μας δείχνει 4 ακόμη πανεύκολα χτενίσματα που μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα.

Το πρώτο είναι ένας ακόμη χαμηλός κότσος χωρίς κόπο, ιδανικός για το καλοκαίρι σε συνδυασμό με ένα φορεματάκι. Το δεύτερο χτένισμα παίρνει λιγάκι παραπάνω από ένα λεπτό (σχεδόν δύο) αλλά αξίζει αφού πρόκειται για μία υπέροχη pull through ponytail.

Το τρίτο χτένισμα είναι ένα messy bun, ιδανικό για χαλαρές εμφανίσεις. Τελευταίο κομμάτι στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ο τρόπος για να κάνεις ένα χαριτωμένο half up knotted ponytail στα μαλλιά σου.

Γρήγορα αλλά εντυπωσιακά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Η Καναδή hair expert Alex Gaboury φημίζεται για τα εξαιρετικά chic και εντυπωσιακά χτενίσματα που δημιουργεί. Όσο εντυπωσιακά και αν είναι όμως, δε χρειάζονται όλα πολύ χρόνο όπως θα δεις και στο παραπάνω βίντεο!

Το πρώτο how to χτένισμα είναι ένας εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις την καθημερινή σου αλογοουρά σε κάτι special. Το δεύτερο είναι ένα εντυπωσιακό και πανέμορφο half up με πλεξούδα. Το επόμενο χτένισμα είναι ένα double bun updo, πραγματικά τέλειο για κάθε περίσταση.

Το τέταρτο χτένισμα είναι ένας υπέροχος τρόπος να δημιουργήσεις έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο. Στη συνέχεια η Alex μας δείχνει ένα topsy tail ponytail που αποτελεί τέλεια πρόταση για το καλοκαίρι και όχι μόνο. Κλείνοντας, από τα γρήγορα χτενίσματα των 60 δευτερολέπτων δεν θα μπορούσε να λείπει ένα χτένισμα με εκπληκτικό όγκο χρησιμοποιώντας ένα claw clip.

 beautetinkyriaki

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας