Εκδηλώσεις Εργασιακά Νάουσα

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: Αγωνιστικός ξεσηκωμός ενάντια στην ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς για αυξήσεις στους μισθούς! / Σάββατο 17 Δεκέμβρη  

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 10:30 ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Απορρίπτουμε το  νέο  προϋπολογισμό που  προβλέπει νέες αυξήσεις φόρων για το λαό που θα ξεπεράσουν τα 50 δις ευρώ , ενώ την ίδια στιγμή μοιράζει στους επιχειρηματικούς ομίλους 14 δις. Έρχονται νέες περικοπές σε Υγεία , Παιδεία , Κοινωνική Ασφάλιση συνεχίζοντας την εγκληματική πολιτική ενάντια στη ζωή και τα δικαιώματα μας.

Ο λαός της Νάουσας, όπως και σε όλη τη χώρα,  βιώνει στο πετσί του το αποτέλεσμα όλων των αντιλαϊκών προϋπολογισμών όπως και του φετινού.

  • Με την υποχρηματοδότηση της Δημόσιας Υγείας και τις τεράστιες ελλείψεις στο νοσοκομείο και τα κέντρα Υγείας του Δήμου μας. Την υποβάθμιση των αγροτικών ιατρείων .
  • Με τις ελλείψεις σε μόνιμο προσωπικό στο Δήμο , τη καθαριότητα και όλες τις υπηρεσίες που συνδέεται με τις ευέλικτες μορφές εργασίας ( 8μηνα κλπ).
  • Με τις ελλείψεις στη χρηματοδότηση των σχολείων και των υπηρεσιών που θα ελέγχουν κτίρια , υποδομές κα. Αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών επιλογών ήταν και το τραγικό δυστύχημα με το 11χρονο παιδί που έχασε τη ζωή του .
  • Με το ότι ο λαός της Νάουσας δεν μπορεί να προμηθευτεί τα άφθονα ξύλα που υπάρχουν στο βουνό και αυτά έχουν γίνει εμπόρευμα με σκοπό το κέρδος. Το ίδιο συμβαίνει και με το φυσικό πλούτο μας τον οποίο ξεζουμίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι .

Συνεχίζουμε , κλιμακώνουμε τον αγώνα μας , με τον αέρα της σπουδαίας απεργιακής διαδήλωσης στην πόλη μας στις 9 του Νοέμβρη

Δεν συμβιβαζόμαστε με την βαρβαρότητα και την καταστολή !  Καταδικάζουμε το νέο στυγερό έγκλημα του κρατικού μηχανισμού με θύμα τον 16χρονο Ρομά!  Η ένταση της καταστολής πάει χέρι χέρι με την ένταση της επίθεσης στα δικαιώματά μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ: 

  • Αυξήσεις στους μισθούς, Συλλογικές συμβάσεις πάνω από το πληθωρισμό , σταθερή δουλειά με δικαιώματα . Καταβολή άμεσα του δώρου Χριστουγέννων σε μισθωτούς και συνταξιούχους.
  • Γενναία μείωση και πλαφόν στη τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στην Ενέργεια.
  • Κανένα εργατικό και λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα , νερό , τηλέφωνο. Διαγραφή χρεών για τα εργατικά – λαϊκά νοικοκυριά και επαγγελματίες. Παροχή δωρεάν ξύλων για το λαό της Νάουσας.
  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για τα εργατικά – λαϊκά νοικοκυριά.
  • Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους επαγγελματίες.
  • Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ , προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε παιδί.

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ – ΤΟ ΚΡΥΟ – ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

banner-article

Ροη ειδήσεων